Milyen régóta szeretnék már rozsomákot is enni, nyersen, de sehol se kapható...
Köszönöm drága barátom hogy nem tartasz normálisnak, ennek tényleg örülök, mert egy ideje már olyan érzésem van hogy ha valaki egyetért velem, akkor esélyes hogy butaságot mondtam...

A belinkelt dinón sajnos nem élnénk el egy évig. Egykettőre megromlana sajnos. Le kéne fagyasztani, de ugyan miképp, ezek nem éltek a sarkkörön, és ha csinálnánk is áramot, mekkora fagyasztó kéne neki, hm?! És bár én megeszem a büdös húst is (ettem már 2 hónapja rothasztott „high meat”-et is), de azért annak is van egy határa hogy mennyire legyen rohadt. Vagyis inkább, hogy aerob vagy anaerob módon rothadt, az utóbbi ugyanis az ami életveszélyes. Márpedig ha e dinót főbelőjük és elterül a földön, akkor nem lennénk képesek megfordítani, forgatni a tetemét, és mire a kajálásban hónapok alatt eljutnánk az „aljáig”, az már megrohadna, a talajjal érintkező rész ugyanis csak anaerob azaz oxigénmentes közegben rothadhatna. És akkor abba szépen belehalnánk, botulizmus vagy valami hasonló miatt. Az ember ugyanis legalább olyan jól alkalmazkodott az aerob rothadást „elszenvedett” húsokhoz mint a sakálok és a hiénák, ettől semmi bajunk se lehet (azt kivéve hogy büdösnek érezzük), de az anaerob rothadás, na az TÉNYLEG életveszélyes! Szerencsére, teljesen más a kétfajta rothadás szaga. Igen, mindkettő büdös, de másképp.

Igen, boldogan neked adnám a színhúsokat. Az unalmas és nem is finom. Nem véletlen hogy az eszkimók is a kutyáikat etetik vele... A zsíros hús és a belsőségek az igazi emberhez méltó táplálék!

Különben meg az eltelt napokban hozzászoktattam magamat ahhoz (megtanultam, kikísérleteztem...) hogy a fentebb képen is bemutatott bébi patkányokat is le tudjam nyelni egészben. Annyi az egész, hogy a szájunkba tevés után egy darabig forgatnom kell a nyelvemmel (szétrágás nélkül) hogy alaposan nyálas legyen a bőrük felszíne, azután egy nagyot nyelni, és már lent is van az egész! Ez nem meglepő, remélem emlékszel hogy az óriáskígyó is benyálazza a lenyelendő tetemet mielőtt hozzákezdene a lenyeléséhez...