A régi Falloutokban az alap volt, hogy a lopást speciális képességnek adtam meg. Azt hiszem hogy az "Endurance" (erőnlét) pedig a lépésszámot határozta meg. És persze mivel minden hülyeséget felszedtem, így az erőre is mindig adtam pontot. Ez utóbbi az új Falloutoknál is szükséges.

Fallout 3-NV-ban nem állítottam be a lopást, ott inkább a speech (beszéd) a fontos, meg a barter sem árt, hogy ha már összeszedem a sok konzervdobozt, akkor rendes pénzt kapjak értük.

Vicces ahogy a Fallout 3-ban a végén már 100.000 darab lőszer volt a zsákomban. A való életben az kb. 1,3 tonna! Nem biztos hogy elbírnám.

Mindig jó karaktert szoktam játszani, például elég nagy dilemma volt, mikor Mr.House megparancsolta hogy irtsam ki a Brotherhood of Steel bázist. Inkább őt irtottam ki. Előtte viszont lelőttem az NCR elnökét, amit később megbántam. Hallgathattam a sok szomorú NCR katonát, ahogy mondták hogy "mi lesz most velünk, meghalt az elnökünk".

New Vegas-ban nem tetszett a kutya, túl robotos volt. A mexikói szerelő meg csak idegesített az állandó nyavalygásával. Inkább Cass-al jártam a sivatagot.

http://www.mmo-game.eu/wp-content/up...ut_cass_ft.jpg

Harci technika? Nincs igazán. Rendőrségi fél-automata sörétes puska, meg az AK és szaggatom az szupermutánsokat. New Vegas-ban pedig az M4 volt a kedvencem.