Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
Média Markt: a vásárlás után 1 nappal visszavitt nagyon drága (~200e) egyértelmûen gyári hibás terméket nem akarták visszacserélni másikra (3 napig még a pénzt is visszaadják a marketingjük szerint). Fél napig ment a vita meg az idõhúzás, fel kellett hívnom egy ügyvédet, csak akkor rendezõdött a helyzet.
Egyébként minden drágább, mint a kisebb szakboltokban.
Soha többé Média Markt (Saturn ugyanaz a cég).
Én sem szeretem õket, drágák, ritkán járok oda. Akkor is csak körülnézni.
Élõben megnézni, megtapogatni a dolgokat, aztán neten olcsóbb helyen megrendelem.
De tegnap kellemes meglepetés volt.
Neten rendelt mûszaki cuccnak csatlakozó gondja van. Próbáltam másikkal, azzal is.
Erre elküldtem javításra, mondták kábel nélkül küldjem, mert hátha elkeveredik a tartozék.
Visszaérkezett, ugyanúgy rossz. Újra hívom a forgalmazót, mondja hogy küldjem most hozzájuk, biztos mégis a kábel a gond, azt õk is tudnak cserélni.
Mondom az nem jó, mert oda-vissza posta 4e Ft. (a szervizbõl hozzájuk érkezett vissza a készülék, így 1900Ft-omba került hogy elküldjék nekem...)
Javasolta, menjek be egy MediaMarkt-ba, próbáltassam ki egy másik kábellal, ha az a gond, majd rendezik velük, úgyis tartják a kapcsolatot.
Sajnos nem tudták kipróbálni, de szó nélkül bevették javításra és küldik õk a márkaképviselethez/garanciális szervizbe.
Szóval meglepett, hogy a nem ott vásárolt eszköz garanciális javítását elintézik.