0
A te anyagi helyzeted nem függ össze az egyes zsákok ergonómiájával vagy minõségével. (pláne nem az én anyagi helyzetemmel)
Én nem akarok bizonyítgatni, nem vagyok vádlott. Az outdoor népség elég alaposan megcibálta már ezeket a zsákokat és tesztelte õket minden körülmények között, mindenrõl alaposan kiderült már, hogy jó-e, megbízható-e, tartós-e, stb. Gondolom azon azért nem kell vitáznunk, hogy egy zsák (akár katonai felszerelés) kínai replikája nem olyan megbízható minõség, mint amivel missziókra mennek mondjuk az amerikai katonák, vagy extrém körülmények közé a hegymászók.
A minõséget pedig meg kell fizetni, mindig is meg kellett, én speciel törekszem az ésszerû kompromisszumokra, tájolóból nem veszek 6 dolláros mûanyag kínait, maradok a Silva-nál, de edénykészletnek nem veszem meg a méregdrága cuccokat, oda pont jó nekem a katonai felesleg fillérekért.
Mint sok más, én is mérhetetlen lóvét elbakhmkhmtam már mindenfélére ami végül is a polcon rohad, eladtam, vagy csak csendben verem a fejem a falba, hogy na erre vajon miért dobtam ki pénzt. Kések, mindenféle outdoor felszerelések fegyverek. Minden az a vége, hogy ha elsõre megvettem volna (még ha tovább is kellett volna spórolni rá) a rendes minõséget, akkor olcsóbb lett volna a mutatvány. Ami olcsó, annak a valódi árát sokszorosan megfizeted, ha éppen a minõségre szorulsz, és aki túlélésre tervez, az pont megbízható eszközökre kell építsen. (egyik saját, tanulságos történetem)
szerintem.
Egyébként van egy deuter snowboardzsákom, a tied lehet gombokért, sajnos nem jó semmire, mert merev a háta. (ilyen) A hátába épített protektor miatt nem nagyon lehet hajolgatni benne, egyszer kölcsönadtam egy vadásztársamnak daypacknak, a következõ alkalomra már hozott sajátotHirtelen felindulásból vettem valami aukciós szájton pártíz dollárért, és hát azt a pártíz dollárt is költhettem volna okos dologra is... (lõszer, babakaja, stb.)
Last edited by pappito; 03-18-2014 at 10:27 PM.