0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Akkor mi valójában nagyrészt egy állásponton vagyunk, legfeljebb kicsit másképp képviseljük/fejtjük ki.
Ennek örülök, mert ritka, hogy valaki az én álláspontomon legyen.
Nos, ha te ilyen állapotban vagy higgadt, akkor te tényleg egy tigris vagy, vagy pedig az én birka-türelmem látja ezt felfokozott hangulatnak.
Ne értsd félre, ez csak egy tény közlése, nem kívánlak negatív színben feltüntetni.
Én ugyanis birka türelmû vagyok, vannak olyanok, akik olyan türelmesek, hogy fát lehet vágni a hátukon, én abba a kategóriába tartozom, akik megkérdeznék, hogy "nem életlen az a balta, adjak egy másikat?"
A táncos videós erõfeszítéseidet itt újra megköszönném, sajnálom, hogy nem sikerült õket igazán integrálnom. A rakott kellel nincs semmi bajom, ha jól van elkészítve.
Igen, pontosan emlékszem, hogy te nem öltönyös férfiakról írtál, hanem olyanokról, akik ruha terén sokrétûek (talán ez jó szó erre), s képesek mind öltönyben és mind pedig hétköznapi ruhákban is természetesen viselkedni, mondhatni "összenõni" az épp aktuális viselettel.
Az elnézést elfogadom, semmi gond, sokat kibírok
Itt, ha jól sejtem inkább haverságok kötõdnek egy egy azonos nézõpont körül, majd azok ellenfélként, de nem ellenségként ütköznek.
Én a házasság-témában én inkább "távoli (2000km) szövetségesed" vagyok, míg lehet, hogy más témákban (város - vidék, diplomás - diploma nélküli, kutya - macska) ellenfelek lennénk.
Más a haver, más a barát, más az ellenség, más az ellenfél.
A barátaiddal lehetsz nagyon õszinte, a haverokkal másképp, az ellenség ellenség, míg az ellenfél a mérkõzés után esetleg meghív egy sörre.
A háló használatát akkor még tanulnod kell. Nem tudhatod, hogy ki micsoda, így nem is skatulyázhatunk be egy-egy embert a hozzászólások alapján.
A hálón légy óvatos, senki sem az akinek látszik.
Lehetek egy 33 éves fickó angliából, vagy egy 50 éves kéjenc Pestszentlõrincrõl. Vagy éppen egy 12 éves lány Makóról.
Témán belül köthetõk laza szövetség-csírák, kezdemények, de könnyen széteshetnek más témákban.
S ez egy szubjektív téma, aki itt tud objektív lenni, az vagy robot, vagy hazudik
ui: A Kedvest köszi, Kedves MREVOLUTION, már régóta nem mondták nekem, hogy kedves![]()
Last edited by kheopsz; 03-22-2014 at 06:25 PM.
A függõség gyengeség. A gyengeség halál.