A mérõszalagra azt mondja, hogy vadászatnál az állat mancs illetve patanyomát méri meg vele. Gondolom hogy abból következteti ki, hogy hány éves lehet és mekkora az állat.

Tollal a füzetbe ír, az alkoholos filctollal lehet vasra, fára és mûanyagra is írni, de a papírhoz túl vastag.

A kendõre azt mondta hogy vizet szûrni lehet vele, vagy kart felkötni. Shemagh-ja nem volt, csak az a belebújós fajta ruhadarab. (Nem tudom hogy hogy hívják magyarul.)

A vastag tûre nem emlékszem mit mondott, de azzal lehet lyukasztani, illetve akár bõrt is varrni vagy hasonló kemény dolgot.

Az elemeket talán azért tehette dobozba, hogy hogy vízhatlanok legyenek? Vagy ha a sav kifolyik belõlük. Nem tudom, talán kisebb zárható tetejû dolog jobb lett volna rá.

A csavarhúzóra azt mondta hogy annak olyan a feje, ami általában elemcserénél jól jön.

"- minicsomag szárazfa tûzgyújtáshoz"
Autó elbírja, de a hátizsák nem tüzéptelep.
A videóban az a két minicsomag akkora volt mint 2 csomag rágó.

"- 1 kis üres füzet"
Náluk nincs kis méretû jegyzettömb?
Én írtam rosszul, jegyzettömb volt.

A szemeteszsákot szemétnek vitte, de a vízhordózacskóra azt mondta hogy több mindenre is jó.

"- drótok feltekerve"
Autóban elektromos dolgok közt dróttal kötözni? Ott a paracord.
Lehet hogy az autó elekronikai drótproblémái miatt tette bele. Nem tudom.

"- ajakvédõ (nap ellen)"
Ennél egy csomó fontosabb kence lenne.
Hegymászó, gondolom hogy néhányszor leégett a szája és úgy gondolta hogy ez neki fontos. Nem tudom, nekem még sose égett le a szám. Nem is tudom hogy milyen az.

"- egy vastagabb sapka hideg ellen
- 1 pár gyapjú kesztyû
- Condor kendõ (amit lehet sálként, símaszkként, sapkaként is használni)
- pulóver"
Télen.
Úgy emlékszem hogy azt mondta hogy Maine-ben lakik. Az eléggé északon van. Ráadásul amilyen az idõjárás, tavaly is nap közben 11 fok meg ilyenek. Pulóverben kabátban járkáltam ki az udvarra. Jól jön az a pulóver és sapka, sál, kendõ. Sose lehet tudni. Meg ha valami hegy tetejére is felmászik, ott hideg van.

"- még 30 méternyi paracord"
Már volt meghatározatlan mennyiségû fentebb.
Igaz. Szerintem az a focilabdányi összetekert az elején elég lehet bármire.

A lényeg hogy ez nem BOB és nem kell cipelnie. Beledobált egy csomó olyan dolgot ami szerinte hasznos. Más teljesen más pakkot állíthat magának össze. Majd még keresek ilyen videókat aztán összehasonlíthatjuk ezzel az elsõvel.