Idézet Eredeti hozzászóló dínó Hozzászólás megtekintése
Van egy programunk, ahol a vállalkozók 30 órára kimennek a "vadonba" és ott kell feladatokat megoldaniuk. Az az általános tapasztalat, hogy 10-15 ÓRA után már nem bírnak menedéket építeni, nem bírnak tüzet gyújtani, fát hordani, sõt többeket még arra is figyelmeztetni kell, hogy igyon. Ez a tapasztalat jónéhány program után. Ezek ismeretében kétkedéssel fogadom a sok napig nem ettem és tök jól voltam címû híreket.

Sok történet van arról, hogy XY mennyi ideig nem evett, csak ivott, meg fényt evett, meg fotoszintetizált, meg mit tudom én mit mûvelt. Lehet. Én csak azt tudom, hogy aki eddig velem és a társaimmal kijött az erdõbe és azt csinálta, amit mi, az este úgy tolta a szalonnás-sonkás szenyát (értsd: egy nagy szelet sonka két vékony szelet szalonna közt), hogy öröm volt nézni.
Másik. Egyszer kb. 5 napig nem ettem szilárdat, csak ittam mindenfélét. Azon túl, hogy a család idegeire mentem, (caffard) a munkán is megsínylette, vezetni is életveszély volt, meg minden ilyesmi. Nekem nem elég az innivaló. Bocsika.
Milyen kondiban voltak akikkel kimentél, milyen életmódot élnek mert akirõl én beszélek, nagyon jó kondiban és mozgalmas életet él. Arról õ is beszámolt hogy az elsõ pár nap nagyon nehéz akkor érzed a legjobban az éhséget utána elmúlt neki. És nem nehéz fizikai munkát végzet, hanem könnyû fizikait, ha terepen kint vagyok és mondjuk menetelek 50-60 kilómétert én is elfáradok de elsõsorban nem attól hogy nem eszek vagy keveset eszek hanem attól mert 50-60 kilómétert megtettem, persze hogy kell az embernek az élelem nehéz fizikai terhelés mellett, de tudtommal a téma most az volt hogy meddig lehet kibírni étel nélkül, ezért is írtam az elõzõ postomban hogy sok midnentõl függ meddig bírod, kondi, életmód, terhelés, mentális állapot, stressz, éghajtlat, kudarcok, morál, stb. Az ismerõsöm pozitív körülmények között kihbírt két hetet, nem kell elhinni.