Idézet Eredeti hozzászóló Traveller Hozzászólás megtekintése
Persze, hogy nem minden támadás egyforma, amit írtam a legkockázatosabb helyzetek.
Olyan környéken éltem, ahol megtapasztaltam a rejtett erõforrások stratégiáit, de még élek. Combon pont egy kiscsaj vágott, akibõl nem néztem volna ki, de majdnem elvéreztem.
Amatõr ellen, aki csak hadonászik, nem határozottan támad és nem tud megszúrni, megoldod a gondot mellény nélkül is. A gond az agyatlan agresszívekkel van, akik falkában jönnek, nincs vesztenivalójuk, s presztizskérdés nekik, hogy levigyenek.
Figyelni kell, s elkerülni a helyzetet. Ha meg tud támadni hátulról, akkor nem figyeltél, gondolom ezt kravmagán is tudatosítják veled, mikor bevisz találatot a késsel a hátad mögül a tréner, ha el vagy foglalva az ellenféllel. Kerüld el és fuss, ez a legbiztonságosabb megoldás.
Lehet ilyen mellényt hordani, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de ne csodálkozzon, ha nem pont oda fog szúrni a gaz ellenfél és egy ilyen mellény piszok kényelmetlen, kánikulában különösen.
Ha ez így lenne akkor nem hordtak volna páncélinget évszázadokig, illetve nem hordanának mellényt a frontot most is, hisz tapasztalt erõforrás messzirõl kiszúrja és fejbe lövi..
Bármilyen cucc kizárólag az esélyeidet növeli, nincs tuti cucc.
Mennyi esélyed van egy szál késsel egy tank ellen?
Semmi?
Nem igaz.
Az abesszin háború alatt az olaszok tankkal irtották az kardos lándzsás abesszinokat. Döbb csak akkor lett amikor már be se gombolkoztak a tankokba. Az egyik tank személyzete megjárta. Az egyik tankhoz odalovagol egy harcos felugrott rá és késével bejutott a nyitott tankba lehet tippelni az eredményt... Mint egy alientámadás...