Ellenérv nincs. A NEM-el kell kezdeni, ahogy írtad is.

Amit viszont itt észrevettem, hogy a gyógyszergyárak hatalma valami kegyetlenül erõs. Ha a gyerek egy pillanatra kikapcsol, azonnal felírják neki a diligyógyszert, valami pörgetõt. Ha a gyerek egy kicsit rosszalkodik, vagy kapkod, akkor rögtön felírnak neki egy csomó tompítót, lassítót. Ha valaki szomorú, belenyomnak egy rakás antidepresszánst. Ezektõl a gyógyszerektõl pedig ön- és közveszélyessé válnak, és teljesen zavartak lesznek.

Ha egy kicsit fáj valakinek a feje, akkor felírathat magának bivalyerõs fájdalomcsillapítókat.

A rák és egyéb fájdalmakra, amikre valóban kell is fájdalomcsillapító, arra is felírják. Viszont kérdem én, miért a méregdrága májgyilkos méreg, ha a fû természetes fájdalomcsillapító. Szerintem a fû tiltása elsõsorban a gyógyszerlobbi érte el. Úgy tudom hogy maga a betiltás is egy befolyásos ember üzleti érdeke miatt történt, de a mostani tiltva tartás biztosan a gyógyszeripar érdeke.

A kormány vajon miért támogatja azt, hogy olyan gyógyszerekkel tömjenek tele minden gyereket és felnõttet, ami tönkre teszi az egészségüket és agyilag is teljesen leépíti õket, agresszívvá teszi a felhasználóikat?

És ezeket úgy mondom, hogy a füvezés ellen vagyok. Ha hülyegyerekek szívják azt teljesen helytelennek tartom, viszont például azoktól nem tiltanám el, akiknek pl. erõs fájdalomcsillapítóra lenne szükségük.