Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
Én sem gondoltam volna, hogy van aki nyersen eszik húst.
Hhüümm..
Nagyon rég óta majd minden 2. héten, hétvégén megeszek fél kiló nyers húst.
Igaz viszont, hogy darálva, vörös-lila és foghagymával, só-bors, mustár, egyéb fûszerekkel. Ehhez készítek pirítóst, majd vastagon rákenve majszolom.
Gondolom ismerõs a recept. Nyers tojást csak akkor keverek bele, ha tudom, hogy azonnal megeszem. (a tojás kicsit veszélyes )

Van egy kollégám és nagyon jó barátom, kivel együtt laktam. Ráálltunk erre a két hetenkénti nyers bifsztekre. Egy pénteken bevásároltam magunknak a 2xfél kilót és el is készítettem. Kiderült, hogy el fog utazni, így a kiló húst egy hétvége alatt benyomtam... fenséges volt és kutya bajom sem lett.

Anno mikor egyik utánfutóm is kért ilyenbõl, csináltam neki egy szeletkével. Mikor már a 3.-t kérte kicsit megsértõdött, mikor nem adtam neki, mondva: lassan szokjál hozzá, mert elõször baj lehet.
Most jut eszembe, hogy a családban a férfiak kóstolták mindig a bekevert fasírthúst... A drágám manapság is mindig ken egy szelet kenyeret nekem automatikusan..

Apám, disznóöléskor mindig kóstolta a nyers zsírt. Én is kóstoltam, de jobban tele tudtam magam enni a lehúzott bõrrel... igaz az már nem egészen volt nyers.

Szerintem szükséges a nyers hús a szervezetnek.
Aki csak fõtt-sült ételeken él manapság, annak a világvége utáni idõkben nehéz lesz hirtelen alkalmazkodni az esetleges, félig nyers-gyorsan elkészített ételekhez....