0

Több hozzászólásra szeretnék válaszolni:
Elõször is keveset fogok publikálnk, mert nem a munkahelyemen a gép elõtt ülök, hanem a tanyámon és van jobb dolgom is. Szóval...
Egyetértek Doommal: én sem akarok rettegni és jól szeretnék élni. Ami a konfort nélküli életet illeti:
3 fázisom van, de megvan a saját energia fendszerem. Fatüzelésû bojlerem, amibe ha lusta vagyok begyújtani, akkor árammal is megy. Fával fûtök, kutam, saját vízrendszerem, szennyvíztisztítóm van. Tehát nem nélkülözöm a konfortot.
Ellenben: nem fizetek a vízért, szennyvízért, szemétszállításért, fûtésért. Villanyért annyit, amennyit használok.
Ellenben: házi sajtot eszem, amit a bio piacon 2.500-ért kapsz. Házi tejet iszom 180-, házi túrót 2.000-, házi tejfölt 800-, házi vajat, ami megfizethetetlen. Pálinkám tölgyfahordóban érik, legrégebbi évjárat 2008. Litere 3.000-, boromé 450-.
Teljeskiõrlésû lisztet használok 250-, vad és mangalica húsokat eszem, tejes bárányt, amirõl azt sem tudod micsoda.:-)
A tojást, gyümölcsöt, zöldséget nem is említem.
Mindezért napi 3-4 órát dolgozom.
Saját lovaim vannak, amiért más tartást fizet. Kedvem szerint lovagolok, amiért más fizet. Hetente egy lövészetre járok és egyszer edzek.
A teraszomon lévõ kádat feltöltöm forróvízzel, télen is és a csillagos ég alatt fürdök.
Így e!
20141114_072312.jpg
Ez a minap készült...
Jól látod: üres pezsgõs üveg és egy melltartó lebeg a vízen.
És igazatok van, nem való ez mindenkinek! :-) :-) :-)
Last edited by Morpheus; 12-16-2014 at 05:48 PM.