0

..tényleg nem akarok kötekedni,ne úgy vedd..csak felmerülnek problémák ,észrevételek és ezek tisztázása fontos..fõleg ha valaki ..akárki nekiáll egy ilyen csoport létrehozásához....Saját példám: most hozom ki 75 éves anyámat, aki a karácsonyt a kórházban töltötte. Egyedül már nem érne ide. Tavasszal pedig nagy segítségünkre lesz.
Nem azokra a hozzátartozókra gondoltam aki megfázott vagy meggyógyul..hanem aki masszívan ápolásra szorul..mert agyvérzést kapott és nem tud gondoskodni magáról,aki ágyhoz van kötve és pelenkázni kell,aki több végtagját elveszíti...
Ez bizony valós élethelyzet és a jövendõ csoport terhére lesz..vagy el sem indul a család,mert a mama nem szállítható és az asszony nem hagyja magára az anyját,tehát a férj sem megy...aztán ott van a spec gyógyszerek kérdése...fogamzásgátló,inzulin,szívritmus szabályzó,asztma gyógyszerek..nem lesz mindenki örökké egészséges...az antibiotikumról nem is beszélek..azért egy mélyen vágott sebre kevés a fokhagyma....és a házi kedvencek?..mehetnek?...ami még eszembe jutott hány családtagját,barátját viheti a tagjelölt?...mert rohadt nehéz lesz ám hátrahagyni a szeretteinket és menteni az irhánkat!
..más kérdés..a csoporton belüli törvények és munkamegosztás....
..Azt azért vágjátok,hogy lesznek belharcok a nõstényekért (bocsi) és fordítva is megesik,hogy a hölgy szereti el a jó pasit...konfliktus!
..-"és már megint én kapálok a negyven fokban,míg a másik az árnyákba vigyáz az állatokra! "..munka feladatmegosztás..
..mert lesz a nagy megérkezés,összeborulás,elszállásolás,mesé lés.."a de jó itt!"..aztán jönnek a szürke,uncsi hétköznapok,meló,meló,bizonytalanság,készül tségi állapot...szóval darálja a lelkeket rendesen.....jönnek a kötekedések ,a megszólások,a klikkekre szakadás...ki mennyit eszik..ki mennyit és mit dolgozik...lesznek nyallerek és magukkal törõdõk....
...egyszóval nem könnyû felépíteni egy kis társadalmat és összetartani.....a másik dolog,hogy aki most megfelelõ jelölt..nem sok idõ alatt annyit változik és annyit változnak a körülményei,hogy már alkalmatlan...
Ezeket nem rossz szándékból,hanem az elgondolkodtatás miatt írtam.![]()