Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
Valaki írta, hogy az ügynökök okosabbak, jobbak a módszereik, nincs rá sok esély, hogy ilyen helyre írkáljanak. Nem, sok helyrõl hallottam, hogy ez az úgynevezett aktív tevékenység mindenhol és minden szinten jelen van és jelen lehet, szinte egészen biztos, hogy itt is. Sajnos amíg magyar állampolgárok vagyunk addig sebezhetõek is a magyar ügynökökkel kapcsolatban, ha nem lennénk azok, vagy külföldön élnénk, már kisebb a para, mert amíg a mondjuk Amerikában felkészülõ magyar fórumozót nem tud vegzálni egy magyar ügynök (remélhetõleg) kivéve, ha a fórumon kedvteleníti el az embereket (kellene egy olyan személy, aki az ilyen tevékenységre odafigyel, szól neki, leállítja, ítélkezik) addig itt el tudják intézni azt is, hogy a magánéletében váratlan problémák jelenlenek meg. Úgyhogy óvatosan.
Bennem fel sem merült, hogy ügynök lennél. Én nem gondolom, hogy tartanom kellene bármitõl, törvényesen élek: alkalmazott vagyok, fizetek mindent, amit kell. Férjem õstermelõ, 600 ezer forintig adómentes, igaz, meg se közelíti a bevétele ezt a határt. Fizeti a TB járulékot, és soha semmilyen segélyt nem kértünk. Megélünk abból, amink van, ehhez csak az igényeinket kellett racionalizálnunk. Megvan mindenünk, és nagyon boldogok vagyunk. Velünk az Isten. És köszönöm, hogy elkezdted ezt a topicot, mert értelmes a téma, és úgy nézem, sokakat érdekel. A dolgok mostani állása szerint el lehet kezdeni végre az érdemi beszélgetést, az építõ jellegû ismeretátadást. Ha olvastad az eddigi hozzászólásokat, érteni fogod, hogy mirõl beszélek.