Kedves Aljas!
Hát szépen átírták a nickedet Tesó!
ha a szomszédom lennél, a hozzászólásaid alapján megítélve tartanék attól, hogy mikor, milyen törvényszegés miatt jelentesz fel, a törlésed, és a gyors visszaregelésed pedig azt mutatja, hogy nincs benned tartás,
Mi bajod van,elgurult a gyógyszer?
Na mindegy a topic témánál maradva "Az önellátás illúzió?"
Személy szerint megbizonyosodtam a többi topicban és ebben a topicban lefolytatott vita alapján,hogy illúzió! Miért?
-nincs a fórumon Önellátó! Pedig ha lenne,hát ide biztos írna.Bár szerintem,nem is lenne internet kapcsolata,nem tudna ide ,sem máshová írni.
De minek is írna és minek is lépne vissza a Rendszerbe,mert hát mindent megteremtett,minden megvan.Az,hogy páran még itt osztják az észt,az azt jelenti,hogy nem tudnak kilépni a Rendszerbõl és nem is akarnak,mert sem fizikailag ,sem mentálisan nem készültek fel az elszakadásra.Tehát ezen a fórumon valóban meddõ Ez a vita,beszélgetés!Ahhoz,hogy hiteles információk legyenek az önellátásról,ahhoz fel kell venni a gumicsizmát és felkutatni egy valódi önellátót. Vele el lehetne beszélgetni a valóságról.
-az önellátásra törekvõk mentalitása Valahol mindig ledöbbenek,hogy milyen mértékû agresszivitás van ezekben az emberekben,nem nagyon lehet elbeszélgetni normálisan.Nem tudom miért van ez,nem is akarok találgatni.
Mindazonáltal a leírt életvitel alapján(ha igaz),amikor valaki megtalálta a helyét és mûködik az élete a gondtalan nyugalom kellene,hogy jellemzõ legyen rá.Praktikusan "követ lehetne törni a hátán".
-a rendszerbõl való végleges és teljes kilépés (Önellátás) most is azt mondom ,mint elõrébb,hogy lehetséges!
Az aki valamilyen tragédia,szeretteinek elvesztése,ellehetetlenedés anyagilag és mentálisan(nem körözött bûnözõrõl beszélek),a társadalomba való végleges csalódás,kiábrándulás állapotába kerül mentálisan,az eljutott az önellátás megvalósításának a gondolatához.
Praktikusan két út áll elõtte ,öngyilkos lesz vagy elvonul és mindent megteremt magának és megszakít minden kapcsolatot a külvilággal.(valamelyik filmbe láttam ilyesmit,amikor a növények ilyen öngyilkosságra ösztönzõ valamit bocsájtottak ki,ott volt egy ilyen öreglány,azt hiszem Az esemény címû filmbe volt)
Tehát ehhez a kilépéshez kell egy mentális állapot,akinek ez nincs meg az soha nem lesz önellátó,mert mindig visszahúzza a Rendszer amibe Õ maga is vágyakozik.
-az önellátás feltételei
mindenképpen szükséges,hogy a megroppanás elõtti idõkben felhalmozott vagyona legyen,nem is kevés,Egy olyan hely ahol ez megvalósítható nem olcsó mulatság(a falusi ház,tanya az nem jó erre).A maradék pénz pedig elköltésre kerül a feltételek megteremtésére.
Kocsi,Napelem,közmûvek nem kell és semmi olyan ami költségbe vagy javítására,karbantartására bármikor is kapcsolatba kell kerülni a Rendszerrel.
A felmerülõ illetékeket,közterheket,költségeket be kell fizetni elõre 100 évre és nem fognak zaklatni a hatóságok.

Talán ennyi! A többi csak szószaporítás és illúzió!