Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
Nekem lenne egy..
Korábban 2 évig éltem és dolgoztam Londonban. Természetesen volt NI numberem és home affice-om is. Ennek már 5 éve. Ha holnap úgy döntenék hogy vissza akarok menni dolgozni, vajon zökkenõmentesen munkába tudnék állni, vagy lenne egy kis szXrakodás a papírmunkával?
Köszi
most lenne mert nemreg volt torveny modositas. felesegem baratnoje kb 3 evvel ezelott ment haza. aztan 1 evvel ezelott jott vissza, pont a torveny modositas utan. pontosan mi is volt a modositasban nem tudom mert engem nem erintett es nem figyeltem. de nagyvonalakban az uj bevandorlok segely kerelmi lehetosegeit valtoztattak, nem kerhetnek segelyt amig min. 6 honapot nem dolgoztak vagy valami ilyesmi. es itt jon ami teged is erinthet mert mindenki uj bevandorlonak szamit meg akkor is ha mar elt a uk-ban de hosszab idot toltott uk-n kivul az elmult x evben. valoszinuleg az osszes papirod ervenytelen mar es ujra kell majd regisztralnod magad a home office-ba.
ha komolyan erdekel a tema adj egy par napot es korbe erdeklodok aztan vissza szolok.