Eredeti hozzászóló
glassbox
Egyébként nagyon durva mandulagyulladást szedtem össze. Nem mondom, hogy a menekültektõl, de esélyes, mert gyakran utazom azon a vonaton amin õk is szoktak és gondolom náluk azért valamivel keményebb fertõzések vannak.
Amikor nem beteg az ember nem gondol rá, de nekem most lázam van, izomfájdalom és még a hajszálaim is (!!) fájnak. Bele se merek gondolni, hogy baj esetén mi lenne velem így, mondjuk hidegben, lemaradnék a csapattól, vagy több embert megfertõznék.
Ellentétben ezzel antibiotikummal már az elsõ tabletta bevétele után érezhetõ a javulás. Érdekes most pont nincs pénzem (napokon belül jön) ezért nem tudok antibiotikumot venni. (elég durva azért, hogy fizetni kell érte, bár valahol érthetõ) ezért most nagyjából át tudom érezni, hogy egy SHFT esetén mit kéne végigélnem. És ez csak egy mandulagyulladás nem tifusz, húsevõ baktérium, legionella, vérhas....
A második nap után most kezdtem el köhögni, szóval úgy néz ki a fertõzés kezd átmenni a tüdõre, a láz nem csillapodott.
Hidegben, nem steril környezetben, tiszta víz és élelem nélkül valószínûleg ott maradnék.
Egyébként mit tanácsoltok, honnan tudnék így pénz nélkül gyógyszert szerezni? :/ Menjek be egy kórházba?
SHTF esetén halálfélelmem lenne egyébként. Még akkor is ha alapvetõen a mandulagyulladás nem egy halálos fertõzés.