Most komolyan elvárod, hogy csak úgy álljak be vakon, éhbérért (átlag 500 ft órabér) dolgozni úgy, hogy a nyugdíjkorhatár a várható élettartamot verdesi és tömegek kerülnek az utcára? Nem fogok hülyeségbe belemenni csak azért, hogy a hátamon cipeljem a közös keresztet, mert nem ez a közös kereszt. Ugyanennyi munkával más országban szuperül, önellátással pedig elég megfelelõen meg tudok élni.
Szerinted a vállalkozás nem munka? Mert épp egy vállalkozás felépítését tervezem. Persze elõtte dolgoznom kell. Ha többet keresek majd nálad akkor én is köcsöggazdagg.ci leszek? csak mert megpróbáltam, és sikerült?
Ennyi erõvel kínába is elköltözhetnék segíteni varrni az ottani kisgyerekeknek. De nem. Elárulom, hogy pont azzal segítek, ha nem dobom el a gerincem és nem megyek el közmunkásnak, vagy 300 forintos órabérért dolgozni, hanem így, vagy úgy, de túlélem.
Szerintem jogom van eldönteni, hogy bele akarom-e adni az energiám felét vakon abba az õrületbe ami alatt kormányzásról beszélünk, vagy nem. És én nem szeretném, ne haragudj pontosan látom, hogy például apám, aki az egész életét keményen végigdolgozta milyen válságos helyzetben van. Ha abbahagyja a munkát, nem tudja fizetni az albérletét, és az utcára kerül.