Eredmény 1 to 10 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Segítsetek, hullámvölgybe került a kapcsolatom. Pár hete betegeskedem, ágyban fekszem. Tegnap még el is durvult egy veszekedésünk a barátnõmmel.
    Közölte utána, hogy õ most eldöntötte magában, hogy véget akar vetni ennek az egésznek. Gondolom az ágyban fekvés miatt gyengének érez valamiért, talán, mert sosem jött ilyennel még. És nem hagyta magát átölelni, azt mondta ne érjek hozzá és hogy a döntése végleges, hogy beszél az apámmal hogy költözzek el, oldjam meg, nem akarja folytatni.
    Ezt hisztérikusan ismételgette, hogy nem akarja folytatni meg ne érjek hozzá.

Van valami manír, módszer, fogás, tanács, akármi, amivel KONTROLL ALATT TARTHATOM ezt a szituációt és el tudom tántorítani a céljától? Mármint, hogy elfelejtse ezt amit a fejébe vett és folytassuk, kicsit férfiasabban. Én szeretném. Itt lakom a lánynál, õ elment valahova, most is itt vagyok nála, most nincs pénzem, nincs kajám, tehát nem tudok mozdulni. Megvárjam? Mondjak neki valamit? Vagy tûnjek el? Mi legyen?
    Aggódom, hogy tényleg komolyan gondolja, és ha IGEN akkor NEM AZ akinek mutatta magát eddig. Ebben az esetben tényleg el fog küldeni.
    De ha csak úgy lányosan a fejébe vette, lehet még tesztel is mellé hogy na vajon mit reagálok, akkor lehet még menthetõ a helyzet.
    ASAP kérlek valaki segítsen mert az egész életem ezen múlhat.

Részletek ami miatt le fogtok beszélni a dologról, de igazából alapvetõen a kevés veszekedés és õrültség mellett én jónak éreztem a kapcsolatot és úgy éreztem szeret!

(A barátnõm ki akar dobni.
    Ma a születésnapom másnapján közölte, hogy neki elege volt az együttélésbõl, átölelni se hagyta magát.
    Reggel fogta a kis táskáját, hogy elmegy. Megfogtam. Közöltem, hogy mielõtt elmegy, rendezze le a dolgokat, segítsen összepakolni, beszéljük meg mi kié, normálisan, bántás nélkül.
    A kisasszony elkezdett visítani, majd átjött az anyja, a lány harapdált, az anyja ütött, karmolt.
    az anyja rendõrt hívott. a rendõr a lányt kérdezte, de végül elmentek.
    Magamra zártam az ajtót. nem tudom mit "vigyek".
    Basszus 2 éve élek itt, költöttem egy lakásra amit én építettem.
    Ezek megvárták a helyzet csúcsát, hogy meddig adok bele sok pénzt és mikor szállok ki. Miután elfogyott a pénzem és mondtam is, hogy saját házat kéne nézni az anyja házának újítgatása helyett, érdekes, néhány hét után elõállt a szakítással.
    Tegnap pedig még a facebookon is megosztotta mennyire szeret mert milyen szép tortát készített.) Ma pedig már nem vagyok a ismerõse és a közös képeket is letörölte.

Abban segítsetek kérlek hogyan tudom a helyzetet MENTENI
    Last edited by törölt tag -gl; 09-02-2015 at 07:45 AM.