Kell egy terv, de jobb ha van több is. Hónapokig csak olvastam a fórumot, és még egy órát sem foglalkoztam célirányosan a sokat hangoztatott gyakorlati tapasztalat szerzéssel. A vizsgadrukk totál ki tud késziteni, de egy SHTF-re fejben viszont felkészültnek tartom magam. Még nem tudom, mi lenne a 10 dolog amit magammal vinnék, de egy biztos: eszközök nélkül nem jutok sem élelemhez, sem menedékhez. Ugyanúgy egy zsák kaja nem véd meg az idõjárástól és 1-2-3 nap múlva elfogy. Akkor aztán se kaja se menedék se semmi csak a szaros seggem és a síró gyerekem. (Amit asszonytól kapnék bele se merek gondolni)
Viszont ügyesen feltaláltad magad a blokkok újrahasznosításával, hogy egy kis pénzhez juss vagy használhasd a MekWécét. Erre pl én nem biztos hogy gondoltam volna.
A kaja kérdés: Teso és Oson általában hajnalban tolja ki megsemmisiteni az el nem adott pékárut. Szerencsés esetben 1-2 raklapnyi kenyér, zsemle, kifli, fánk, croissant, stb lehet a fogás. Csak a kerítésen kell be és kijutni, amit éhes ember simán megold.
Egy kés és egy pecacucc energia és fehérjedús lehetõséget nyújt valamilyen dunai hal formájában. A pecázást pedig tuti meg lehet oldani, hisz sokan teszik ezt Szentendrétõl a Szabadság híd lábán át Budafokig és még tovább. Ha nem sütöm a halat táplálóbb, ha sütöm finomabb.
Apropó Szabadság híd: ha jól lékszem ott van lehetõség egy meleg fürdõt venni a Gellért termálvizébõl, a déli oldalon van a beeresztés.
Betegen persze semmi sem frankó, de ez pont egy okkal több, hogy az ember leüljön egy percre gondolkozni.