0
Figyelj, Doom!
Tartozom neked egy vallomással: én miattad nem járok ide a fórumra. Tudod, miért? Mert unom, de leginkább szánalmasnak tartom az "ámokfutásodat". Szerintem már sokan megírták neked, - ki finoman, ki durván, - hogy nem tetszik nekik a szereplésed: minden témába belekapsz, de inkább belepiszkítasz, addig nyomod, amíg szét nem cseszed a témát. Az a lényeg, hogy mindenki veled foglalkozzon, mindegy, hogy mi az ára. Mert azt hiszed, hogy arra a kis idõre érdekes lehetsz, sõt okos is, hovatovább te vagy itt a "Valaki". Na ezért sajnállak én téged. De komolyan, miért csinálsz magadból bohócot? Ha nem lennél ilyen destruktív, már sokat tanulhattál volna, - mi is tõled, - lenne sok barátod, népszerû lehetnél. De így? Mindent leszólsz, mindent jobban tudsz, minden témát vakvágányra viszel. Minek? Na igen, tenni, építeni valamit nehezebb, sok munka, sok idõ, fáradság, rombolni persze gyorsabb, csak hosszú távon nem vezet sehová. Ezt neked is be kellene már látnod. Miért nem foglalod el magadat valami értelmessel?
Osztod itt az észt, minõsítesz másokat. Honnan veszed a bátorságot, hogy másokkal úgy beszélj, ahogy szoktál? "Mindenkinek megrepedt a feje"?! "Te úgy látod"?! Szerinted ez normális hozzászólás?! Te jajgatsz mindig, hogy személyeskednek veled, de te bátran minõsítesz, osztogatod smile-kat, megjegyzem, a feltartott hüvelykujj a legirritálóbb. A bicska kinyílik a zsebemben tõle.
Bocsáss meg a szavaimért, imádkozom érted, és magamért is, hogy ne verjen meg miattad az Isten.