Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
Egy osztálykirándulásrakészültem vagy 3 napig, tervezgettem mit vigyek, kulacs , kaja, stb. egy osztálytársam egy szál bõrdzsekiben eljött velünk, és nézett ki a fejébõl: Hülye ez a csoport? Teli hátizsák? kulacs? Törülközõ? Minek? És igaza volt, a sarki kocsmában evett egy rántottát, a kútnál ivott vizet, a túristaházban gyöngy üdítõt, a szobában volt törülközõ, szappan. Hülyének éreztem magam az egész kirándulás alatt. A magabiztosság lehet számít?
Nos igen!
Gondolom olyan várlátogatós,buszos röffenés volt?!...nem mind1!
Mûködik Ez az "egy szál bõrdzsekis "dolog...amíg ott a csapat,a tantónéni,a zsebpénz a szülõktõl,a társadalom ami biztosítja a kutat,rántott husit,a törölközõt....
De elég egy homokszem és vége a vagányságnak!....nem mûködik a kút,a kocsmában nem fõznek és nem jár a szobához törölközõ...
Ekkor megy át a fiatalember a here funkcióba....."van egy korty vized?"..."van egy cigid?"..."van egy csokid?"..."van aprótok?"(automatába)...."ide férek az esernyõ alá?"..
...vagy oldja meg a tantónéni!!!!!...végül is ezé van!!!...nehogy már ázzon,fázzon,nélkülözzön a kicsifiú...mer bemegy anyám és feljelenti az igazgatónál,hogy a kisfiam milyen szörnyû körülmények között kirándult!