azért szerintem nem ennyire fekete vagy fehér.. ez a cigány vs migráncs konteo. na és mi van, az ugymond jo migrácsokkal ? akik letelepedési kötvényt vásároltak jo pénzért ??arab , orosz, kinai,stb stb emberek.. a következõ nagy helyzet van most, feltesznek egy kérdést , a szavazással kapcsolatban zzorbánék .. majd nyiltan meg is fenyegetnek egy társadalmi réteget .. és persze meg is mondja szavazáskor miként válasz . ha nem, akkor a zzorbáni rendszer ellenség vagy ! és nuku segély , amit már régen meg is szüntettek, eltöröltek .. de helyette van közmunka ,magyar ,és cigány részére egyaránt, 50 ezer forintért.. jah és ugye bár , ez az üzenet el sem jut a cigányság nagy többségéhez tuti..de viszont eljut a hivatásos rettegökhöz , és persze ez is a célja, és üzenete, még ha burkoltan is .a káosz , gyülöletkeltés , a megosztás, és a rettegés .. és felkérték az ország leghülyébb analfabéta cigányát.. hogy szálljon be a fidesz gyülölet kampányába ..és nyilatkozon már a cigányság nevében, ez az ismeretlen judás lelkü nagyon buta ember..a cigányok nagy többsége, még azt sem tudja hogy ez a szerencsétlen hülye ember létezik egyáltalán a világon szerintem. de sebaj meg hát , nagy badarság lenne az is szerintem..ha ezzel a "vajda" nyilatkozattal, össze lenne mosva a magyarországi cigányság ..mint ahogy a zzorbán, vagy gyurcsányii ,nyilatkozataival sem lenne szerencsés dolog össze mosni az egész Magyar társadalmat lényegében