Nem eszköz, mégis mivel magam csináltam és majd az eszközök tárolására szolgál ide rakom.
Szóval március elsejével hazaköltöztem Mo-ra. Viszont a kiszemelt tanya megvétele ugrott. Ezért a lakásomban kellett valamiféle tárolóhelységet kialakítani a motyónak. Jobbról és szemben a lakás fõfalai vannak. Balra és elöl gipszfal. Tehát nem éghetõ osztályba sorolható. Egyedül az ajtót kéne impregnálni égéskésleltetõvel. A fényképezõgép mellett jobb oldalon van a bejárat. Vagyis ha tiplizni kell, akkor a BOB és minden, amit vinni szeretnék közel van. De, akár lakástûz esetén is ezeket a cuccokat gyorsan ki lehet menekíteni. Ide került be a polc, miután leraktam a nagy kopásállóságú laminált padlót és kifestettem. Elférnek a szerszámok, takarítóeszközök. Jöhet a BOB (a takarítógép mellé alulra) és a fogyóeszközök (víz, kaja, egyéb). Az egész helység 1,30x1,30m. Tehát bármelyik panelban meg lehet csinálni egy hasonlót valamely nagyobb szoba lecsippentésével. Szárazfalazással (gipszkarton vagy Ytong) pedig bárki elkészítheti otthon házilag.
kamra.jpg