Idézet Eredeti hozzászóló Survivor Hozzászólás megtekintése
Szerbusz doom miért engeded magad miért nem küldöd el ezt,az,mzperxet melegebb éghajlatra? ,a jó k....va a....ba .túlélõ engede hogy így beszéljenek vele egy gyáva,igazságtalan ember vagy annak adsz igaza,akinek akarsz mert a te szar fórumod.

Szar a fórum, te meg itt ülsz a közepében.

Eddig nem voltam biztos abban hogy te szórakozol, de a mostani szövegeddel eléggé egyértelmûsítetted a dolgot. Ide jársz uszítani is, ha éppen nem a FB-on gyártod mások nevében a troll-regeket. Ide is visszajöttél már vagy 30-szor. Azt hiszed hogy nagy kém vagy mint James Bond, de inkább egy szatírra hasonlítasz aki bokorból kémkedik kislányok után.

Szerintem nem is jelentették a FB oldalad se, se az email címed, azokat az emaileket is csak azért írogattad hogy kiprovokálj valami választ, mert belénk (a fórumozókba) vagy szerelmesedve.

Vicces hogy mikor régen bementem a Túléléstárra, ott egy rakás ember rólad beszélt hogy ott is trollkodtál is ki lettél tiltva tõlük.

Arról nem is beszélve hogy össze is kevered a saját alteregóidat. A múltkor még Gladius nevében szövegeltél Doomról egy emailedben, most meg a másik névrõl írsz neki. Holott Gladius-ként tagadtad hogy te lennél a másik . A hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát. Ilyen az mikor valaki annyit hazudik, hogy a végén már saját maga se tudja hogy miket írt korábban. De ezen a ponton én már csak röhögök rajta, mert kínosan szánalmas az egész erõlködésed.