0
Láttam dokumentumfilmet errõl a nem használok pelenkát, mert figyelem a gyerekem vonalról. Hát francnak van kedve naponta szõnyeget mosni, ugyanis nem lehet 0-24-ben a gyerekedre koncentrálni illetve szerintem nem is egészséges megrögzötten figyelni szegény szerencsétlen minden mozdulatát. Meg éjszaka nem aludni, hanem bámulni a gyereked hátha éppen pisilnie kell? A filmben is elég sok volt a baleset, higiéniai szempontból se jó szerintem ha rendszeresen tisztítani kell a kanapét/matracot stb... Másik topicban volt róla szó, mennyire fontos túlélés esetén a higiénia. Ha nincs pelenka, hát nem tudom hogy oldható meg normálisan. Nyáron a pendely ok, meg hogy az udvaron tartod a gyereked, nade télen? A mosható pelenkát is télen rendezni egy menedékhelyen? Nem tûnik leányálomnak. Édesanyám szerint a Hajdú mosógép idejében se volt könnyû, nemhogy még amikor mángorolni kellett. Én a fogamzásgátlás híve vagyok SHTF szituáció esetén. Meglévõ gyerekre meg minél több eldobható pelenkát tartalékolni.