Eredmény 1 to 10 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Amennyiben ez a korona normál állandósulása utáni idõszakra a tervük, tulajdonképpen nem mond ellent annak amit írtam. 2 legyet ütnek egy csapásra legalább.

Az nyilvánvaló, hogy az átlagember addig fontos amíg adót fizet és meg lehet nyerni a szavazatát/nem kel fel, ezen túl szenvedjen nyugodtan.

Csak ugye néhány kiélezett helyzetben kénytelenek nézni, hogy mi jó a pórnépnek és ilyen a koronavírus is. Pl. ahhoz elég tájékozott a nép és nem elég erõs a cenzúra, hogy ne nyöghesse be (anno) a 'csúti, hogy "nincs itt semmi látnivaló, nálunk nincs és nem lesz koronavírus, zéró intézkedés kell"... ebbe azért belebukott volna. Ahogy abba is, ha azt mondja, hogy "itt a koronavírus, de fertõzzön meg mindenki mindent, hullik a férgese, kevesebb nyugdíjat kell folyósítanunk legalább, mindenki jól jár". Szóval ez egy olyan dolog, amit nem lehet 100%-osan elbliccelnie, ha ragaszkodik a hatalmához (márpedig ragaszkodik), de ne legyenek kétségeink a mindenkori hatalom kihozza az ilyesmi helyzetekbõl is a legjobbat. Mármint a nagytõkének és a politikai elitnek a legjobbat.

De rövid távon úgy tûnik mindenkinek az a legjobb, ha vészes mértékben nem terhelõdik túl a "magyar egészségügy"-nek nevezett dolog.

(mármint évtizedek óta rosszul strukturált, túlterhelt és alulfinanszírozott, itt az észak-olasz COVID-19 szintû túlterhelésre gondoltam)
    Last edited by st.jimmy; 04-25-2020 at 01:25 PM. Indoklás: kiegészatettem