Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
#nopovertools

szerintem felkeltheti az érdeklõdést

2-3 sec gif 1-1 mozdulatról a képek mellé

Talán indíts új youtube csatornát, nem tart semeddig, nem kellenek nagy videók, néhány másodperc ahol megmutatsz 1-1 dolgot néhány kulcsszó angolul, hogy mit hasonlítottál össze, vagy mi volt a lényeg, a link mehet az insta leírásba, e-bay nem tudom engedi-e.

Ha annyit írsz, hogy "hand carved handle", akkor eszembe se jut, hogy nem géppel nagyoltad ki, másképp fogom a kezembe a végeredményt, pedig nekem keveset számít ez a különbség, tudom, hogy van akinek többet.

Tök jó, ha nagyrészt hobbiként megy, ugyanakkor kár kihagyni ilyen ziccereket, amik pici idõbe telnek, de jobban át tudod adni a szellemiségedet a hirdetésben ezáltal többet fog érni a balta a használójának még ha ugyanannyiba kerül is neki.
Legalábbis szerintem
Hali,

Most elgondolkodok egy ket dolgon.

Egyreszt a hirdeteseken masreszt a hozza allason.

Eddig hobbi volt, de mi lenne ha kicsit komolyabban vennem es tobb baltat keszitenek.
Most azon agyalok, hogy mennyire valtozna az egesz ha csak eladasra csinalnam oket (szoktam ajandekozni is) es megprobalnek tobbet kesziteni. Lenne-e minoseg romlas, valtozna-e a szemlelet?
Megerne-e tobb idot energiat belefektetni, most ezeken agyalok.

Egyebkent kiprobalom amit ajanlottal, hogy a markolat panelokba tegyek egy atmeno csapot, ha kesz lesz majd teszek fel kepeket.
Meg dolgozok egy uj otleten is, ilyet meg nem lattam, lehet katasztrofalis lesz de azert kiprobalom.