Oldala 40 of 42 ElsõElsõ ... 303839404142 UtolsóUtolsó
Eredmény 391 to 400 of 420

Topic: Zavargások, tüntetések, fosztogatók

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,106
    Given: 1,124

0 Not allowed!
    Úgy tudom hogy ebbõl a szempontból a leggyengébbek között vannak. Ha jól nézem van a Svéd Demokrata párt az ami valóban konzervatív és "tömeges bevándorló"-ellenes. 1988-ban alakultak, 2010-ig nem jutottak be a parlamentjükbe, aztán elértek, 6%-ot, 13%-ot, és most 17%-nál tartanak. Az EU parlamentben 3 képviselõjük van. A lassú, de folyamatos erõsödésük az téged igazol, lehetséges hogy kezdi észrevenni a lakosság hogy valami probléma van náluk.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 507
    Given: 942

0 Not allowed!
    Svédország komoly bajban van, az biztos.

Azért az nem mellékes, hogy ott mûködik a Nordfront. Azt hiszem, ez az egyetlen ilyen jellegû nemzetközi szervezet: Finnországban, Dániában, Norvégiában, Izlandon és Angliában is van egységük. Más kérdés, hogy elérnek-e valamit, vagy õk lesznek a svéd Magyar Gárda.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kicsit rájuk kerestem. Szélsõjobbosok, 2018-ban kaptak 2100 szavazatot, ami 0.03%. Azzal hogy 50 vagy 100 tagjuk felvonul valahol, attól nem oldódik meg semmi, támogatásuk sincs. Finnországban már évekkel ezelõtt betiltották õket. Persze látva hogy mikben hisznek, összesen két dolog ami elfogadható, az a túlzott bevándorló-ellenesség és az EU megkérdõjelezése.

Ez egy pici mozgalom, még a régi Magyar Gárdától is messze állnak támogatottságban. Nem világos hogy mit akarnak és fõleg hogyan, illetve ha tényleg széljobbról akarják nyomni a dolgot, akkor ugye a többség elutasítja (én is, én a logikában, a tisztességben és a szabadságban hiszek) .

Persze én már nem is hiszek abban hogy meg lehet oldani azt hogy ne lángoljanak az országok. Gyújtogatás, fosztogatás, erõszak, de a kormányok és hatóságok engedik, mert ha nem engednék akkor megbélyegeznék õket, vagy épp a politikusok is kiállnak az ilyen utcai bûnözõk mellett, mint nálunk. (Pl. 3 napja bejelentette egy kerületi ügyész hogy õk már pedig nem fognak zavargók ellen vádat emelni és kész. Na így nem is lesz megállítva az erõszak és rombolás... )

Én azt látom hogy Európa is behull, de lehet hogy az USA is egyre inkább összeroppan. Nem is a vírustól, attól csak a gazdaságnak lett volna baja, hanem az emberi hülyeségtõl, a gyûlölettõl, a logika és alapvetõ morális értékek hiányától, a feltüzelt erõszakosságtól, a felelõsségérzet nélküli gondolkodásmódtól, a cenzúrától, a tömegmanipulációtól, stb.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elszabadult a pokol az illegális partin, válságstábot hívtak össze

"A francia hatóságok természetesen megpróbálták feloszlatni az illegális összejövetelt, ám mindeddig nem jártak sikerrel. Többek között azért, mert a résztvevõk összecsaptak a rendõrökkel, felgyújtottak egy autót, továbbá tárgyakat dobáltak az intézkedõ rendõrökre, akik közül legalább hárman megsérültek. (...) A francia belügyminiszter, Gérald Darmanin még pénteken válságstábot hívott össze, hogy megvitassák, mit tegyenek azért, hogy felszámolják az eseményt."

Nekem több remek ötletem is lenne, de mindegyik a Btk-ba ütközne.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elvileg valami fekete fickót is lelõttek Franciaországban.

És persze a szilveszter sem telt balhé nélkül. Ott ez már évenkénti népszokássá vált.

"Nyolcszázhatvanegy autót gyújtottak fel Franciaországban szilveszter éjszakáján; öt éve nem volt ilyen alacsony a felgyújtott autók száma, ami az Európe 1 francia rádió szerint a koronavírus-járványnak és a kijárási tilalomnak tudható be. Míg egy évvel ezelõtt szilveszterkor 1457 autót gyújtottak fel, az idén a belügyminisztérium újévi adatai szerint "csak" 861-et, ami 41 százalékos csökkenést jelent - olvasható szombaton az Europe 1 honlapján."

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2020
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nekem a spanyol és a francia "illegális rave buli egy hangárban / raktárban" sztoriról is az ugrott be, a képeket és a videókat nézve, hogy MIÓTA járnak az emberek rave bulira terepszínû gyakorlóban meg bomberdzsekiben?
    (Meg egyáltalán, ki jár még rave bulira...)

Meg aztán milyen rave buli az, amit egy csapat jól felszerelt rendõr nem tud feloszlatni, mert "tárgyakat dobálnak rájuk"? Mégis mit dobáltak, világító mûanyagpálcákat, meg extasy tablettákat?

Nekem ezek a hírek gyanúsak. Nem tudom, mi folyt egyszerre két orszgában is ezekben a hangárokban / raktárakban, de fogadok hogy NEM rave buli volt...

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 145
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló endedworld Hozzászólás megtekintése
    Nekem a spanyol és a francia "illegális rave buli egy hangárban / raktárban" sztoriról is az ugrott be, a képeket és a videókat nézve, hogy MIÓTA járnak az emberek rave bulira terepszínû gyakorlóban meg bomberdzsekiben?
    (Meg egyáltalán, ki jár még rave bulira...)

Meg aztán milyen rave buli az, amit egy csapat jól felszerelt rendõr nem tud feloszlatni, mert "tárgyakat dobálnak rájuk"? Mégis mit dobáltak, világító mûanyagpálcákat, meg extasy tablettákat?

Nekem ezek a hírek gyanúsak. Nem tudom, mi folyt egyszerre két orszgában is ezekben a hangárokban / raktárakban, de fogadok hogy NEM rave buli volt...
    Nem hinném, hogy dress code van az ilyen bulikban, lehet a militáns is szereti a diundisut.
    (Sokan járnak ilyen bulikba... )

A probléma a rendõri résszel az, ha indokolatlanul nagy erõszakot alkalmaznak, akkor kitör a balhé, ami meg nem hinném, hogy jó véget érne...
    (nem voltam ott én sem)

Itthon is voltak(igen, azokon a napokon is!) ilyen bulik, egy bizonyos helyen, de olyan jól leszervezték, hogy a média/zsandárok nem jutottak el odáig.
    (magánterület, csarnok, bunker,/pince "maffiamódszerû bejutás" )

Az itthoniakról ennyi infó jutott csak ki az elmúlt években.
    https://index.hu/video/2018/10/17/il...r_technoparti/
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló endedworld Hozzászólás megtekintése
    MIÓTA járnak az emberek rave bulira terepszínû gyakorlóban meg bomberdzsekiben?
    A '90-es évek eleje óta, akkor indult a gabber stílus (már ha a cikk olyan eseményrõl szól). Gabber-bulikon tömegével jártak úgy, kopasz fej, bomber dzseki és terepszínû ruha. Amellett volt még az ausztrál szabadidõruha amit viseltek.

Azt mondjuk nem tudom hogy a lazább rave bulikon mi a divat, fõleg manapság.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Országszerte zavargások törtek ki Hollandiában a kijárási tilalom miatt

"...több mint 200 embert vettek õrizetbe a hatóságok, írja az MTI a Dutchnews holland hírportál alapján. (...) A rendõrség vízágyúkat, lovas rohamosztagot, rendõrkutyákat és könnygázt is bevetett a tiltakozók ellen. A holland televízió csatornák arról számoltak be, hogy Eindhovenben fiatalokból álló bandák tüzeket gyújtottak és üzleteket fosztottak ki. Más városokban is, este 9 óra körül, a kijárási tilalom kezdetekor, zavargók támadtak a rendõrökre, és kõvel dobálták a kórházakat. Több fiatalt huliganizmus vádjával állítottak elõ a hatóságok."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A német kormány elítéli az orosz rendõri erõszakot a Navalnij mellett tüntetõkkel szemben

De minek pofáznak bele? Nem tökmindegy nekik? Nem igaz, hogy még ilyenkor világjárványban, meg a saját muszlim problémájukkal sincs ennél fontosabb dolguk.

A topic keresõszavai: