Szerintem TEOTWAWKI-t akarnak. Az eddigi cikkek, amiket összegyûjtöttem:

Yuval Noah Harari a megfigyelési rendszerrõl: Milyen lesz a világ a koronavírus után? - Harari töprengései

Hazai minisztériumi fanyalgás, hogy kevesen töltik le a VírusRadar applikációt: Víruskövetõ alkalmazás letöltésére kér a minisztérium - Így azonosítja a fertõzötteket

Sutyiban bevezetett aggályos arcfelismerõ rendszer a magyar rendõrségtõl (plusz gyakoribb UFO-észlelések): Elismert UFO észlelések és arcfelismerõ rendõri rendszer - Két dolog amirõl a koronavírus miatt kevesebbet beszélünk

Slavoj Zizek elképzelései az új berendezkedésrõl: Orbánnal vitatkozik és hadikommunizmust is sürget Slavoj Zizek

Fed-hez köthetõ közgazdászok tanulmánya a "kívánt" monetáris kommunizmusról: Monetáris kommunizmus, avagy pénzt a rászorulóknak!

Jeffrey Gundlach víziója az új kommunizmusról: Bemondta a kötvénykirály: külön országokra szakadhat az Egyesült Államok

Robotvezérlésû kórház Kínában, maszkviselést ellenõrzõ robotok, új modellek tömeggyártása a járvány közepén: Elindítják a betegápoló, idõsgondozó humanoid robot tömeggyártását. "A hongkongi Politechnikai Egyetem professzora, Johan Hoorn szerint a világjárvány hozzájárul, hogy hamarabb a piacra kerülhessenek a robotok, mert az emberek felismerik, hogy nincs más lehetõség."

Most már bármilyen távolságból irányíthatóak a járõrözõ/adatgyûjtõ robotkutyák: Álmodnak-e az androidok robotkutyákról?

És persze említhetõ az Antifa amerikai tombolása is. Ahogy TMIB felhívta rá a figyelmet anno, sok felvételen látszott, hogy a zavargók többsége számos esetben nem is fekete volt, hanem szélsõbaloldali fehér fiatalok, kommunisták, anarchisták. Trump már terrorszervezetté akarta nyilvánítani az Antifát. (Nem tudom, hogy végül megtörtént-e.) Szóval az is valamiféle kommunista átalakításról szólt. Aztán jött ugye a botrányos amerikai elnökválasztás, és Biden intézkedései az illegális bevándorlókkal, illetve a fegyvertartási joggal kapcsolatban.