0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
A cigi NAGYON drága itthon, én biztos nem költenék rá pénzt még csere céljából sem. Akkor már inkább dohány, papír, meg egy cigitöltõ és lehet otthon nyomni õket egyszerûen.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
| Thumbs Up |
Lehet kapni ilyen aromazáró mûanyagzacskós dohányt. Tettem el belõle, mert sokáig eláll. A dohányos meg mindent megad a cigiért...
Mondjuk egy jó szivarra én is bármikor szívesen benevezek, de hála Istennek nem vagyok függõ.
![]()
Nyállal pépesítve és bõrre kenve meg szúnyogriasztó.
| Thumbs Up |
Tegnap vettem 5 l kézfertõtlenítõ szappant (legtöbb baktériumot, vírust pusztítja)
Ilyet ni: http://www.horkoll.hu/BA/Clarasept_S...f00c21eb774cfc
Éééés megjött Chris McNabtól a Nagy Túléléskönyv! Megvan a hétvégi tanulnivaló!![]()
Last edited by Yrkon; 09-06-2013 at 08:12 AM.
| Thumbs Up |
Légpuskával lõttünk gyerekekkel, megtanítottam nekik az irányzékrendezés alapjait...![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Összeraktam a lánynak egy kisebb, könnyített csomagot csak alapdolgokkal, semmi extra, persze így is van súlya meg mérete, de elfér a táskájában szerencsére...
Mondjuk egy nõi táskában mi nem?![]()
Leszedtem a szedret a kozeli parkban, s most nemi almaval kiegesztve morzsa lesz belole. Szakado esoben szeded a parkban a szedret, zold alcakabatban, hivjuk survival foraging-nek? image.jpg
Live: image.jpg
Kesz:image.jpg