0

Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Azért hajlok efelé mert nem kell villany hozzá, egyszerûbb a gépet odahúznom mint a zöldet átcipelni a másik telekrõl.
Leginkább sövényvágások, fa és szõlõmetszés után lenne munkája.
+ez könnyen javítható.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Érdemes minél elõbb megvenni amit szeretne az ember, mert nagyon mennek fel az árak...![]()
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Betáraztam vitaminból: vettem 3 hónapra elegendõ Multi Pro Plust.
Örülök, hogy egy ideje gyûjtögettem a pénzt a biciklire, mert így most meg tudtam venni egyszerre elég sok dolgot, amit szerettem volna. Ez azzal jár, hogy a bringára önrész mellett fel kell majd vennem némi hitelt (beépített Cetelem áruhitel van hozzá), de ez van. Forint alapú, fix törlesztõvel, és csak 250 körül veszek fel. Azt elvileg akár a mostani minimálbérbõl is kényelmesen tudom még elõtörleszteni is az általános kiadásaim mellett. (Nem vettem még fel, várom a bringáról a jelzést, addig meg még tudok újra gyûjtögetni.)
Így viszont vettem egy rakás dolgot, amiket - ahogy írtad - valószínûleg még most volt érdemes megvenni. Fõleg a cicát láttam el mindennel.
Múltkor pont találtam még egy Abus Bordo Lite Combo zárat. Örülök, hogy megvettem, mert megvan a maga funkciója: könnyebb (650 g), kisebb (85 cm), viszont alacsonyabb a biztonsági fokozata, 15-bõl 6-os az Abus skáláján. Teljesen jó egy "pár percre beugrok valahova" lezáráshoz, és minõségi zár.
De most vettem két Abus Bordo Big zárat. Szettben egy kicsit olcsóbb is volt amúgy. Ezek persze nehezebbek (egy zár kb. 1400 g), viszont a szokásos 90 centi helyett 120 centivel nagyon jók! És magasabb a biztonsági szint: 15-bõl 10 az Abus skálán. Inkább veszek ebbõl kettõt (plusz a Lite Combo), mert ami még ennél is drágább, az fölösleges lenne, hiszen hosszabb idõre úgysem hagyom ott sehol a Fatet. Még múltkor leadtam egy rendelést a Bordo Centiumra, de most nagyon örülök, hogy azt nem tudták beszerezni, mert ez a Big szett volt a legjobb választás.
Abus minden mennyiségben.(A képen még az Abus Cobra hurokkábel látható.)
IMG_20210623_111106.jpg
Vettem lámpákat is, két aksis Velotech, tök jók:
deb6e3ee9d8831590191e8e9758c4f4c.0.jpg
És az egyik ingyen volt.![]()