Oldala 157 of 177 ElsõElsõ ... 57107147155156157158159167 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,561 to 1,570 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Nem tudom hová tegyem, csak iderakom. Talán az emberi természetbe is mehetne, mert nagyon elb.szott egy dolog ez...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kiskutya volt benne (vagy egy kojot kölyök). A hivatalt felhívtuk, nem jöttek ki, nem hívtak vissza... Úgyhogy elástam szegényt egy gödörbe. Ennyi a történet.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Elképesztõ...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kevesebbet írok, meg videó se lesz szerintem a hétvégén. A derekam hetek óta szétmenve, aztán torokfájás, tüsszögés, taknyosság. Közben a betegeskedés mellett, itt volt az állat-elásós ügy is. Ma meg tankoltam, postára mentem, majd a Walmartba. Persze kerülõúton, mert a hidat javítják. Azt se tudom hogy legális-e nekem azon az úton menni ahol mentem. Értem én hogy autópálya féle, de akkor is az ha csak 3 sávja van? Meg rá van írva hogy 30-40 mérföld / óra a maximum, mivel városon belül van. Annyit bír a robogóm is. Az autósokat nem zavartam, csak egy dudált rám, de az is szembõl. De az is miért? Nem tudhatja hogy robogó-e, vagy 150-es motor. 150-essel autópályán is lehet menni. Szóval bonyolult...

Lemértem itthon, 34 kiló kaját/kólát vettem. Visszafelé sétáltam a motoromig, sõt a motort toltam is egy ideig, mert egy szakaszon kettõs-záróvonal volt, azon meg nem lehet átmenni. Véletlenül nem ott fordultam le ahol akartam, de végül is úgy is jó felé mentem, aztán amikor kiértem a megszokott útvonalra, onnan már sima volt az út hazáig.

Jól leizzadtam, cipekedés meg minden, de sok választásom nem nagyon van. Ha nem öltözök fel, megfázok a motoron, ha meg rendesen felöltözöm, akkor a boltban izzadok le.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Derekadra esetleg Shakti balzsam? Nem tudom, ott kapni-e.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gond hogy azt se tudom mitõl lett. Nem emeltem nehezet, nem is fáztam meg. Kint voltam a konyhában, egyszer csak elkezdett nagyon fájni a derekam. Aztán eltelt 3 hét és még mindig fáj. Fene tudja.

Meg azt sem értem hogy miért most vagyok megfázva. Sok év óta ez az elsõ telünk ami nagyon enyhet, meg fûtésünk is van rendesen, több mint elég a propán gáz, 20 fok van bent. Ráadásul ez az elsõ alkalom hogy egy rakás vitamint is szedek. Erre pont most betegszem le és most kap el a nátha?

Majd rendbe jövök. Túl sok helyre nem fogok mászkálni szerintem. Boltba egy hétig nem akarok menni, esetleg megyek a szemétlerakó helyre. Gondoltam hogy videó kéne majd róla, mert miért ne...

Itt meg egy kép arról hogy hogy járok boltba mostanában. Nem csak a nagy hátizsák, hanem elõre megy a 24 órás 5.11-es. Elsõre a kicsit, aztán rá a nagyot hátra, és a nagy fogja a kisebbet, nem csúszik semerre. A 24 órásba a kóla, a 72-esbe az étel és a többi.

65 dollárból mit vettem tegnap:

- 3 szeletelt olcsó kenyeret
    - 1 szeletelt kicsit drágábbat
    - 4 x 2 liter "óccsó" kólát
    - 1 literes tubusos salátaszószt
    - 4 és fél kiló csirke-burger húst
    - 3 liter alkoholos kézfertõtlenítõt (le volt árazva)
    - 1 fej salátát
    - 1,5 kiló mozzarella sajtot
    - 250 gram chipszet
    - 4 liter joghurtot
    - 1 kiló Roma paradicsomot (nem tudom miért hívják így)

Ebben az adó is benne van. Az étel után nem kell adózni, de a kézfertõtlenítõ után igen. Sok kenyér, sok csirkehús, úgyhogy el leszünk vele sokáig. A csirkébõl kijön 66 darab szendvics.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    De miert nem viteted ki a Walmartal? Ok csinalnak hazhoz szallitast. Bar lehet, hogy ahol laktok oda nem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Van romlandó áruval házhoz szállítás, de elég borsos áron. Hogy odamenjek motorral, az nekem fél dollár. Hogy kiszállítsák, az meg $10. Tíz dollárból 3-4 napon át ketten eszünk. És ha kihozzák akkor a kellemes motorozás is elmarad. Amit hozatok az az ami nem romlandó, tejpor, kakaópor, a nagyon nehéz vagy nagyobb méretû dolgok.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Canada
    Thumbs Up
    Received: 65
    Given: 8

0 Not allowed!
    Ja ertem. Itt Canadaban 75 dollar felett ingyenes kiszallitas van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Al Bundy Hozzászólás megtekintése
    Ja ertem. Itt Canadaban 75 dollar felett ingyenes kiszallitas van.

Itt a normál Walmart oldalon 35 dollár ha jól emlékszem, viszont két dolog vele a helyzet, az csak nem romlandó árura vonatkozik, tehát se zöldség, se fagyasztott hús, se gyümölcs. Illetve lehet hogy ingyenes kiszállítás van, viszont az online árak rend szerint drágábbak mint a bolti. Plusz észrevettem hogy rengeteg dolgot már nem küldenek ki. Pl. zabpehelybõl rendeltünk mindig 15 kilót. Hát, nem hozzák már ki azt sem. Pedig nálunk az az egyik alap amit eszünk.

Lehetne olyan is hogy 500 dollár, de akkor ingyenes kiszállítás és semmi emelt ár. Évente 1 rendelés és a tartós élelmiszerre nem lenne gondunk.