0

Thumbs Up |
Received: 54 Given: 140 |
Szia,
Nagyon sok munkahely csak ugy alkalmaz embereket, ha bemutatnak egy par napon beluli erkolcsi bizonyitvanyt.
De a fenti idezetben szereplok ugyanugy elmondhato pl. a 4 napon beluli erkolcsi bizonyitvany elvarasarol is, hiszen lehet, hogy az illeto azota buntetett eloeletu lett, akkor az is alkotmanyellenes?
Sot, tulajdonkeppen az is elofordulhat, hogy valaki elfelejti a kresz szabalyokat miutan levizsgazott, akkor a jogositvany elvaras is alkotmanyellenes, hiszen nem garantalja, hogy ismeri a kreszt a tulajdonosa?
Bel
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Szia,
Neha en is "binarisan" nezem a vilagot, de most te ezt nagyon.
A 20% es a 100% kozott _van_ kulonbseg.
Bel
Ezt nekem írtad? Bocs, már elveszítettem a fonalat. Mi az a 20 százalék? Ha igazoltan csak 20 százalék fertõzõképes az oltottak közül, akkor nyilván más a helyzet. Erre gondoltál? Nem tudok errõl semmit, még sehol sem olvastam, hogy csak 20 százalék lenne fertõzõképes. Csak azt olvastam, hogy: "nem fertõzõképesek, de mégis, de mégsem, de mégis.![]()
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kollégám a sok eszével elment oltakozni, pedig saját jogon kovidtúlélõ.
Most saját elmondása szerint százszor betegebb, mint amikor a vírus kapta el....
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Azt én sem értem, hogy aki mondjuk pár hónapja esett át a covidon, az miért oltakozik. Pláne két dózisban, amikor már Merkely is nyíltan mondja, hogy a gyógyultaknak elegendõ egy oltás. Egy hozzám közel álló személy anno durva tünetekkel esett át a covidon (harmincas évei második felében járó nõ). Most a munkáltatója oltakozást szervezett, így Õ is kapott Pfizert. Eléggé megviselte az oltás, pedig nagyon erõs, és nem szokása felfújni a dolgokat. Még a mellkasa is fájt. Be is lázasodott, nem tudott bemenni dolgozni. Aztán vastagon kiütéses lett, és égetõ érzéssel jártak a kiütések. Szerencsére már jól van!
Apámat nem viselte meg a Pfizer. De amikor a volt állatorvos Pfizer igazgató bejelentette, hogy egy harmadik dózist is rá akarnak sózni a jónépre, akkor apám mondotta, hogy neki elég lesz a kettõ is, csak küldjék meg az igazolványát.Anyám Sputnikot kapott, egy durva éjszakája volt utána. Aki eddig Sputnikot kapott az ismeretségi körömben, azt vagy az elsõ, vagy a második dózis eléggé megviselte.
Ez a drága ember meg már mulat.
177630399_10159203613911093_8371704535572549017_n.jpg
Most ez ugyanolyan lesz, mint tavaly nyáron? Mindenki a Balatonon meg az Adrián, aztán szeptember elsején bejelentik a minden eddiginél erõsebb, negyedik hullámot?
De könyörgöm: hun van a maszk?? Nem csak maszkon keresztül ihatja meg a sört?
Azon gondolkodom, hogy ha csináltatok egy pólót "nem regisztráltam az oltásra" felirattal, akkor is naponta 20 random ember kérdezi majd meg?
A másik, hogy én soha senkitõl nem kérdeztem még meg, hogy regisztrált-e, mert tényleg hidegen hagy. De mégis mindenki elmeséli kérdés nélkül. Mikor oltották, hogyan oltották, mivel oltották. Aztán várja, hogy reagáljak valamit, de én sose tudom, hogy mit mondjak erre, csak hümmögök. Lehet azt is a pólóra kellene nyomtatni: "És nem érdekel, hogy Te oltakoztál-e már.".
Amúgy elkezdtem átpörgetni a kormányzati oldalon az elhunytak listáját. Kiírom a 30-39 éves korosztályra vonatkozó adatokat. Szerencsére gyorsan haladok, mert kevés a harmincas elhunyt. 520 körüli oldal, de már csak kb. 140 van hátra. Ami eddig feltûnt, hogy a harmincas elhunytak között sok az epilepsziás. Mi lehet az összefüggés...?
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Ez nekem is feltûnt.
Aki nem kér oltást azok nem kérdezgetik, faggatják, akarják megtéríteni a másikat (persze vannak elvakult kivételek).
Aki regisztrált vagy már kapott, folyamatos témája az oltás, oltások, ki melyiket, ki kapott, ki nem, ki miért nem akar...
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"