Oldala 16 of 32 ElsõElsõ ... 6141516171826 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 317

Topic: Digitális pénz

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Megroppant 5-10% esés a három hónap alatt 300% után azért nem akkora eget rengetõ megroppanás

De ezek szerint nektek csak egy dogecoin tárcacím kell. Ehhez nem kell full szinkronizált tárcaprogi. Töltsd le ezt, benne van a doge is:
    https://www.exodus.com/download/

A seed szavakat írd le, de papírra, ne digitálisan tárold. Utána a kulcsokat (ne a címet, hanem a privát kulcsot) is írd le, amelyik kriptót használni akarod. Ha csak a doge kell, akkor csak azt. A címedet meg azt hiszem a "receive" gombra kattintva mutatja meg, azt meg lehet adni a redditen.

Amúgy nálatok nem szoci mentalitás van. Az az lenne, hogy "ingyen nyomtatunk magunknak pénzt, nem kell adót fizetni". Nálatok feudalista mentalitás van, ahol az uralkodó megmutatja a népnek, hogy hol a helye, és elveszi azt a pénzt, amely a fedezetlen nyomtatás miatti inflációnak köszönhetõen jött, mint tõkenövekedés.

Én a helyedben gyorsan elkezdenék nézelõdni valahol máshol, mert szerintem legfeljebb pár éve van az usának a nagy viharig.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,210

0 Not allowed!
    63.500-ról 49.000-re esett vissza, nem tudom hogy ez mennyire rossz, csak olvastam tegnap este hogy megzuhant minden Biden bejelentései miatt.

Ok, majd mondom az asszonynak hogy neki nem kell a szinkronizálás. Örülnék neki, mert állandóan megy a gépe és a százalékok valahogy nem nagyon akarnak felfelé mozdulni a számlálón. Nekem a kulcsos dolog az kínai, de majd az asszony tudja hogy mirõl van szó.

Ha az USA bukik, mindenki bukik. Mikor 2007-ben kipukkadt nálunk a gazdasági lufi, 1-2 hétre rá bedõlt Európa is, Magyarországgal együtt. Sõt, Magyarországnak a mai napig nem sikerült belõle kikászálódni. Most meg még rosszabb lesz a vírus-gazdasági lezárásos dolog miatt.

Mondjuk én amúgy se mennék máshová, nem azért vagyok az USA-ban mert gazdagra keresem magam, hanem elvi és személyes okokból.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De, mégis bányászni akar. Hát, amíg profiálni lehet belõle addig oké. De a szinkronizálásra 17 hetet! ír. Hogy mikor lesz ebbõl valami, ki tudja...

Van egy laptopunk és egy régi desktopunk, esetleg azokat befoghatjuk bányászatra. Mondjuk az áram-számla elég súlyos lesz tõle. Majd kiderül.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 554
    Given: 1,037

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    De, mégis bányászni akar. Hát, amíg profiálni lehet belõle addig oké. De a szinkronizálásra 17 hetet! ír. Hogy mikor lesz ebbõl valami, ki tudja...

Van egy laptopunk és egy régi desktopunk, esetleg azokat befoghatjuk bányászatra. Mondjuk az áram-számla elég súlyos lesz tõle. Majd kiderül.
    Ha van otthol Commodore 64 (és melyik háztartásban ne lenne 2021-ben), akkor nyert ügyetek van. Bányászatra fel!

Commodore 64-gyel is bányászható BitCoin

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Van 2 régi mobil, de azok nincsenek hálózatra kötve. Nem tudom hogy simán WIFI-vel mit tudna tenni vele a WIFE.

Viszont van egy régi laptop és egy régi asztali gép amit nem használunk.

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

0 Not allowed!
    Azért ennek nézzetek utána még, mert nem fogja kitermelni még a belefeccölt áramot sem. Nyilván lehet bányászni még papíron is, de összehasonlításképpen itt egy lista adott gpuk hashratejérõl.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gondolom az is számít hogy mi mennyi áramot eszik. Hiába csinál egy kártya 200 dollárt, ha 250 dollárnyi áramot fogyaszt.

Majd mondom az asszonynak. Jó lenne ha rendesen utánanézne, mert az õ projektje és én tuti nem fizetem ki a többlet-villanyszámlát.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Ha az USA bukik, mindenki bukik. Mikor 2007-ben kipukkadt nálunk a gazdasági lufi, 1-2 hétre rá bedõlt Európa is, Magyarországgal együtt. Sõt, Magyarországnak a mai napig nem sikerült belõle kikászálódni. Most meg még rosszabb lesz a vírus-gazdasági lezárásos dolog miatt.

Mondjuk én amúgy se mennék máshová, nem azért vagyok az USA-ban mert gazdagra keresem magam, hanem elvi és személyes okokból.
    Mindenki más már most bukott, hiszen a világ összes dollártulajdonosának a pénzét elértéktelenítették. Minden dollár, a világon bárhol, mostanra csak olyan 25 centet ér. A többi országban is van nyomtatás, de az usa-ban venezuela-szintû bukta lesz, utcai szemetesbe gyûjtött papírpénzzel. Az elvi okokkal meg majd jól lehet takarózni, mikor a fogyatékos csimpánzok tömege bûnbakot keres, és mondjuk megtalálja a fehérekben, bevándorlókban, satöbbi. Volt már rá példa. De persze nem szeretném, hogy igazam legyen.

Nem lehet belõle profitálni, legalábbis nem most. Akkor lehetett volna, ha elkezditek a bányászatot 2 évvel ezelõtt. Olcsó volt a hardver hozzá, és kicsi volt a verseny, mert olyan fél cent körül mozgott a doge.
    Bele lehet vágni most is, de ha nincs megfelelõ gép hozzá (szupererõs gamer összeállítással lehet összehozni havi pár dollárt), akkor bukó.

Nem leszólásból mondom, de nem értetek hozzá, minek akartok ilyenbe belevágni? Mire beletanultok (egy év minimum), addigra megint leszállóágban lesz a piac.

A legegyszerûbb dolog megvenni a coint (dca segítségével), és tartani néhány évig. Átlagosan évente 200% a BTC emelkedése, és 3-4 évente van egy brutál felfelé ívelõ piac.
    Most 2021-ben vagyunk a felívelés kezdetén, innen a sok hozzáértõ szerint benne lehet egy 5-10x. Persze ha a 2 évvel ezelõtti árakkal számoljuk, akkor az inkább 50-100x. Csak ugye két éve mindenki lesz.rta a bitcoint, mert azt írta a zindex meg a portfólió, a gazdasági hozzáértés szuperlatívusza, hogy a bitcoin halott.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most lett beszinkronizálódva a wallet.

Nem akarunk belevágni (én nem is akartam, csak az asszony), mert már írták hogy mi a pálya, utána is néztem, meg mondtam az asszonynak is. Úgyhogy fogott 5 dollárt, vett belõle Bitcoin-t, majd átváltja a Dogecoin-ra. Megkérdeztem tõle hogy mi a terv, azt mondta hogy semmi, csak kíváncsi hogy érni fog-e valamit késõbb.

Szóval nagyjából ennyi a történet.

Majd mondom neki hogy Redditen is kérjen, ha már ott ingyen osztogatják.

Ahogy nézem olyan ez mint az autóversenyzés. 1905-ben gyenge autókkal is lehetett versenybe szállni, de manapság brutál gépek kellenek az eredményekhez. Tehát a mobilos, laptopos bányászat már a múlté.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    mert azt írta a zindex meg a portfólió, a gazdasági hozzáértés szuperlatívusza, hogy a bitcoin halott.
    Én ebben látom a BTC kockázatát. Sokan csak spekulációs céllal vágtak bele. Nem a bitcointban hisznek, csak a profitban. Ha megint jön (én fog jönni) pár megmondó ember, vagy lehúzó cikk, az árfolyamra komoly hatással lehet. Még akkor is ha hülyeséget írnak (senki sem látja a jövõt).
    Mi történne, ha Musk egyszer csak bejelentené, hogy tévedett és kiszáll a BTC-bõl, sõt nem lehet majd BTC-vel fizetni a Teslákért? Egy BTC hívõ kiröhögné, de tömegek szabadulnának meg a bitcointtól és bezuhanna az árfolyam. Musk nem isten, de sokan úgy tekintenek rá.

A topic keresõszavai: