Oldala 30 of 220 ElsõElsõ ... 2028293031324080130 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 291 to 300 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ma vettem egy lámpát. Igazából van már...öööö sok, de ez megfogott.
    Leértékelt termékek között találtam.
    - X-cite a neve, semmitmondó, seholsem dokumentált.
    - masszív fémház
    - IP65 vízállóság, tehát az esõvizet bírja
    - 3W cree LED kb. 50.000 h
    - 120 méterre 100 lm, ami egy mezei felhasználónak bõven elég
    Az érdekesség a következõ: 4 fokozatú állítási lehetõség.
    - 100%-nál 18 óra világítás. Nagyon erõs, mondhatni túlontúl is!
    - 30%-nál 30 óra !!! Szerintem az optimális, mert az is erõs, sõt bõven elég fényû. Abba gondoltam bele, hogy egy a téli napok 10 órás sötétjénél 3 napot világítana! Több mint elég egy vészhelyzetben.
    - stroboszkóp kiváló állatok riasztására, de az ember ellen sem kutya! Nagyon bántó és irritáló a fénye ebben a formában is. És vészjelzésre, balesetnél (autópályán) jelzésre, kiváló funkció.
    - SOS villogás!!! No ez elég nekünk szánt dolog! Rendesen nyomatja a tititi tátá titi villogásokat. Ha megsérül, mozgásképtelenné válik az ember, nagyon jó jelzõ funkció akár a keresõ csapatok felé.

Member hunprep's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Budapest, Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ordinis.Esse Hozzászólás megtekintése
    Ma vettem egy lámpát. Igazából van már...öööö sok, de ez megfogott.
    Leértékelt termékek között találtam.
    - X-cite a neve, semmitmondó, seholsem dokumentált.
    - masszív fémház
    - IP65 vízállóság, tehát az esõvizet bírja
    - 3W cree LED kb. 50.000 h
    - 120 méterre 100 lm, ami egy mezei felhasználónak bõven elég
    Az érdekesség a következõ: 4 fokozatú állítási lehetõség.
    - 100%-nál 18 óra világítás. Nagyon erõs, mondhatni túlontúl is!
    - 30%-nál 30 óra !!! Szerintem az optimális, mert az is erõs, sõt bõven elég fényû. Abba gondoltam bele, hogy egy a téli napok 10 órás sötétjénél 3 napot világítana! Több mint elég egy vészhelyzetben.
    - stroboszkóp kiváló állatok riasztására, de az ember ellen sem kutya! Nagyon bántó és irritáló a fénye ebben a formában is. És vészjelzésre, balesetnél (autópályán) jelzésre, kiváló funkció.
    - SOS villogás!!! No ez elég nekünk szánt dolog! Rendesen nyomatja a tititi tátá titi villogásokat. Ha megsérül, mozgásképtelenné válik az ember, nagyon jó jelzõ funkció akár a keresõ csapatok felé.
    Megkérdezhetem, hogy hol vetted?

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    2013-08-19 13.44.21.jpg2013-08-19 13.44.55.jpg

2000 forintér vettem orosz gyalogsági áso balta fürész vésö. Szerintem jó üzlet volt. Használva nem volt barnitás még teljesen uj. Valami orosz szöveg van rajta. A fürészt megéleztem elég jó anyagbol van ahogy a balta is. Az ásó elég kicsi de lehet használni. Fémkeresözni jó!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bögre Hozzászólás megtekintése
    .orosz gyalogsági áso balta fürész vésö. ..Valami orosz szöveg van rajta. ..)
    Pont ma reggel jutott eszembe, hogy én is vettem egy ugyanilyet, csak azt 25 éve Ha jól tudom rendszeresített sorállományu felszerelés. Nem könnyû, viszont egy atomcsapást is túlélne. A vászontáska oroszokra jellemzõen nagyon strapabíró és oldalra, övre csatolható. Gratulálok hozzá, mert hasznos dolog!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen! Piacon, magánárustól. Nálam azok a leértékelt termékek. Ma reggel kimentem megkérdezni a dolgot és mivel régi vásárló vagyok talán nem csapott be az infóval.
    Állítólag németbõl a Kaufland üzletben vette neki egy szállítója. akciós termékként. 10 EUR volt állítólag. Nekem 4.200 Ft-t adta. Mivel originál csomag volt és csak otthon jöttem rá, hogy remek kis árú, akartam volna még venni, de nem volt. Azt igérte telefonál a szállítónak, hogy hozzon még, mert már más vevõ is visszajött hozzá, megint venni.
    A jövõhétre ígért, ha még kapni.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!

Védõsisak

Elõrébb meditáltam a sisak vásárláson. Nos, ezt vettem a Dekatlonban. Ötezer volt, szerintem megérte. Nagyon erõsnek hat, nagyságrendekkel erõsebbnek, mint egy sima kerékpáros sisak. Könnyû és kényelmes. megjelenése kissé agresszív, így elrettentésre is alkalmas.sisak.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ilyesmi filléres sisakot sok célra használok, nagyjából 10 éve védi a fejem a kövektõl és nem tört össze sem.
    "There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tanulok: image.jpg

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Visszamenõleg egy hónapon belül vettem egy a címke szerint speciális szolgálati bakancsot. Magyar gyártmány Ipoly Hungary gyártja. A rendõrségnél már ez van rendszeresítve téli bakancsnak.
    A bakancsról annyit, hogy iszonyat kényelmes, megfelelõen vastag a talpa, olaj és áram álló. Esõs idõben még nem nagyon teszteltem, de felépítésébõl és a használt anyagokból ítélve teljesen vízálló megfelelõ karbantartás mellett. Erõs varrások jellemzik, és az orrára feljön a talpa ezért a vastag gumi rész fog kopni nem a bõr. Vékonyan bélelt a bakancs õsszel még lehet hordani nyárra így elsõre úgy tûnik hogy meleg lesz, de azért majd letesztelem, szellõzésérõl se tudok sokat mondani azt majd kitapasztalom.
    Gyorsan lehet le és fölvenni és bekötni se túl sok idõ.
    Csak ajánlani tudom, szerencsém is volt hogy kifogtam egy darabot a méretemben, mert elég nehéz még beszerezni.

Errõl van szó:

http://img18.aprod.hu/images_aprodhu...po-labbeli.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kaptam (hozták) kinti Lidl-bõl ezt a hátizsákot, a feket-szürkét.
    http://www.lidl.de/media/product/0/0...egular--13.jpg
    http://www.lidl.de/media/product/0/0...egular--17.jpg

Egy un. ADF, vagyis Air-Dinamic-Flow-System van beleépítve, ami nagyon praktikus, mondhatni csodás dolog.
    A háttámlába van beépítve egy merevítõ rész, mely elõtt egy megfeszített hálószerû anyag simúl a hátadnak. A lényege, hogy folyamatosan szellõzik a mozgás alatt a hátad, így nehezebben, vagy nem is izzad a hátad. (Bizony volt olyan hátizsákom, hogy a seggem partján is csorgot a víz, mert olyan jól zárta a légkört.

A zsákra kb. 28 litert írnak, ami nem kevés. A zsák alatti kis zsebben található egy gyorsan, a hátizsákra húzható essõvédõ, mely rögzítve is van a hátizsák alsó zsebéhez, így nem hagyhatod el. Valamiféle vékony, de essõálló anyagból van, selyem tapintású és az ejtõernyõk anyagaihoz hasonló.
    http://www.lidl.de/media/product/0/0...egular--14.jpg

Vizes tömlõ kivezetés is található rajta, több zseb és rekesz. Kint 12 EUR az ára, ami szerintem nem rossz egy ilyen cuccért.
    A teljes leírás: http://www.lidl.de/de/Trekking/ROCKTRAIL-Rucksack

Még nem tudom mi lesz belõle, de lehet, hogy egy menekülõ csomag.