Eredmény 1 to 10 of 2204

Topic: Off topic

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 488
    Given: 892

0 Not allowed!
    Én nem támogatom azt, hogy több százezer magyar éljen külföldön. Fõleg, ha a magyar állam fizette a szakmáját, képzését, diplomáját. Magyarország szó szerint végveszélyben van, ebben pedig jelentõs szerepe van az országból elvándorló tömegeknek. Félreértés ne essék: aláírom, hogy egyénileg mindenkinek megvan a maga külön bejáratú érve arra, hogy miért költözik el. Nem is szoktam vitatkozni ezen senkivel, mert sok esetben ezek egyénileg valóban érthetõ érvek. Csak mondom, hogy közben rámegy az ország. Az meg engem és a számomra fontosakat érinti, mert mi itt élünk, és idõs korunkban is majd itt szeretnénk élni. Úgyhogy nyilván én nem tudok beállni a dolog mögé. És így számomra nem érv, hogy azért röpköd, mert önszántából elköltözött, de ahova önszántából elköltözött, ott sem tud megülni a valagán.

Azt nem mondtam, hogy az emberek lépjenek vissza valahova. Tõlem oda megy mindenki, ahova akar. Úgysem tudnak már sokáig menni, mert például a mai szintû autózás hamarosan magától is el fog lehetetlenülni, és azzal megoldódik a fölösleges mászkálás. Ha meg jön még (hazudnak még) egy-két járvány(t), vagy nem fejezik be a "covid-hullámokat", akkor lassan a röpködésrõl is leszoknak maguktól az emberek. Persze egyáltalán nem kívánok se covidot, se más járványt!

Kora reggel óta azt hallgatom, hogy 5-10 percenként búgnak el a repülõk. Nem tudom mi van, de senki ne mondja nekem, hogy ez normális dolog.
    Last edited by P. Dude; 06-17-2021 at 01:07 PM.