Oldala 6 of 6 ElsõElsõ ... 456
Eredmény 51 to 59 of 59

Topic: Sátrak, ponyvák, védõfóliák

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Sziasztok, a nyaralónkban találtam egy kb 2x3 méteres ponyvát aminek egy kapucni szerû lyuk van a közepén. összecsatolható. külföldiek (idõs finnek) laktak itt, csak hátra volt dobva, alaposan lepucoltam most szárad. Jó vastag!
    Kérdés: Mi ez, mire használható? Mennyit ér?
    33504500_1948383222139337_4011433329147510784_n.jpg 33359929_1948383118806014_2795290696217526272_n.jpg

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Svájci poncsó. Esõ ellen jól véd és menedéket is lehet belõle csinálni meg még 1-2 dolgot.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    http://www.gooutdoors.co.uk/

tegnap beugrottam a helyi tura boltba korulnezni.
    meglepodve tapasztaltam, hogy rengeteg, jo minosegu konnyu sulyu turafelszerelest lattam megfizetheto aron. eddig ezek a cuccok altalaban eleg dragak voltak de most lattam mindent halozsaktot, matracot, satrat mindent ami kell eleg jo aron.
    otthon nem tudom mi a helyzet tura boltok teren es milyen arak vannak de itt most eleg jo.

sator, matrac, halozsak

http://www.gooutdoors.co.uk/oex-phox...g-tent-p360400

http://www.gooutdoors.co.uk/oex-trav...ng-mat-p429746

http://www.gooutdoors.co.uk/vango-ni...ng-bag-p398682

az egesz £100-30.000Ft korul van ami szuper ar egy normalis tura felszereleshez ami raadasul meg kunnyu is es kismeretu.

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!

Izofólia

Van-e valakinek GYAKORLATI tapasztalata izofóliákkal?

Én igen szkeptikus vagyok velük kapcsolatban. Az nyilván sokat ér, hogy elszigeteli a testet pl a széltõl és esõtõl némileg, de én nem hiszem, hogy annyira visszatartaná a testhõt (eleve hermetikusan be kéne magad tekerni vele még 50%-hoz is).

Szóval ha valaki került már olyan helyzetbe, hogy használnia kellett kérem írja le a tapasztalatait, mire volt jó / mire nem, mennyire védett?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GaborV Hozzászólás megtekintése
    Van-e valakinek GYAKORLATI tapasztalata izofóliákkal?

Én igen szkeptikus vagyok velük kapcsolatban. Az nyilván sokat ér, hogy elszigeteli a testet pl a széltõl és esõtõl némileg, de én nem hiszem, hogy annyira visszatartaná a testhõt (eleve hermetikusan be kéne magad tekerni vele még 50%-hoz is).

Szóval ha valaki került már olyan helyzetbe, hogy használnia kellett kérem írja le a tapasztalatait, mire volt jó / mire nem, mennyire védett?

Kiserleti szinten probalgattam csak eddig.

https://youtu.be/euu1mGGD96c

Ebben a videoban egy ponyva menedek szigetelesehez hasznaltam, igazabol bevalt.

Egyszer hasznaltam takarokent tabortuz melett, ott nemigazan ereztem, hogy barmi hatasa lett volna.
    Szerintem az a trukk, hogy legyen tavolsag kozted es a folia kozt es ne mint takarot, magadra teritve hasznald.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    vettunk egy nagy csaladi satrat, ugy dontottunk, hogy a jovobeni nyaralasokat ezentul satorozassal fogjuk megoldani, szalloda helyett kempinge megyunk, ehhez vettunk egy bagy satrat. ilyen meg nem volt sose ugyhogy most nagy az izgalom, mar nzem is az elso hetvegi kirandulas helyet

https://www.gooutdoors.co.uk/1590381...-tent-15903813

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Komoly, jól néz ki! Ez nagyon jó program, gyerekkoromban mi is sokat sátoroztunk. Még 40 sem vagyok, de mégis azt kell mondanom, hogy az egy másik világ volt. Sok mai gyerek azt se tudja, hogy mi az a sátor meg Természet... Szuper, hogy mentek családilag!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Komoly, jól néz ki! Ez nagyon jó program, gyerekkoromban mi is sokat sátoroztunk. Még 40 sem vagyok, de mégis azt kell mondanom, hogy az egy másik világ volt. Sok mai gyerek azt se tudja, hogy mi az a sátor meg Természet... Szuper, hogy mentek családilag!
    szerencsere nalunk mindenki szeret satorozni, igy nem volt nehez dontes
    tervezunk sok kicsi hetvegi kirandulast, ahhoz pedig ez igy sokkal olcsobb mint szallodakba menni. nekunk a sok kicsi hetvegi kirandulas ami nagyon bejon mint az evi 1 vagy ketto 2 hetes.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kipribaltuk a nagy csaladi satrat, tok jo volt.
    Az egyeduli hatranya a merete. Nem olyan konnyu egy ilyen nagy satrat elpakolni. Raadasul pont esett ugyhogy meg jol meg is aztam es a satrat otthon megegyszer fel kellet allitani, hogy kiszaradjon.
    A logisztikai nehezseget leszamitva szuper volt.