Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
en csak most fejeztem be ezt a sorozatot, felesegemmel kezdtuk el nezni par honapja amolyan esti programkent.
nekem is nagyon tetszett! a szereplok karakterfejlodese a sorozaton keresztul nagyon jo volt, hogy kibol mi lett a tortenet vegere, van akinel ugy ahogy ki lehetett talalni van akinel nem. voltak benne nagy meglepetesek es nagy csalodasok is. mindent osszevetve szerintem szuper vol!

az utolso resszel kapcsolatban.
a happy end-nek en is jobban orultem volna. foleg mivel olyan karakterek is meghaltak akiket a vegere megkedveltem es sajnaltam oket, mint Jamie, Sanyi es Theon.
A Stark lanyoknak kimondottan orultem, hogy mi lett beloluk. Sokan nem azt vartak Jon-tol, hogy eltunjon az eszakon de szerintem az o karakterjenek ez egy igazi happy end volt.
Danny megorult, ot sikerult a vegere eleg ellenszevesse tenni ahhoz, hogy ne sajnaljuk.
Ha csak 1 valakit lehetne ,,megmenteni'' akkor az Jamei lenn. Szerintem o valtozott a legtobbet a sorozatban es a vegere eleg szimpatikus karakter lett.

Vagy happy end, de én már annak örültem volna ha a királynõ lealázza az egész bandát és õ marad a trónon. Tovább kortyolgathatta volna vörösbort a toronyban.