Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
Így van, ahogy mondtam az 5 milliós váltságdíj dolog hírei is erõsen befolyásolták az árfolyamot, amiben benne volt az is hogy a hatóságok mit nyilatkoztak róla.

Miért mondanék róla rosszat?
(Egy rossz szót sem mondtam a kriptókról, csak leírtam valamit ami az elmúlt néhány napban történt.)
Folyamatosan védem a FB-on is, csak nem szoktam belinkelni mindenfélét. (Talán idetartozik hogy Budapesten 3 millió forintért állítottak szobrot a Bitcoin kitalálójának.) Ott védtem a Bitcoin-t egy rakás hozzászólással, mert a sok birka nem értette hogy mi az hogy digitális valuta, és csak azt ismételgették hogy ez "piramisjáték" meg ilyeneket. Aminek persze semmi értelme...

Aki utálja a Bitcoin-t, annak valójában az a baja hogy õ nem vett amikor fillérekbe került, így élete nagy lehetõségét szalasztotta el. A sajtó újságíróinak is ez a nagy problémája vele.
Megpróbálom egyszerûen megfogalmazni. A hírek lóf.szt sem befolyásolnak az árfolyamon. Az árfolyamot a tõzsdei kereskedõk állítják be, akik között pont annyi a retardált idióta, mint a munkavállalók bármely más csoportjában. Az elõzõ 10 évben 1 dollárról 50000 környékére emelkedett az ár, ez 50000-szeres növekedés. Befolyásolásnak nevezni azt, hogy 1000 dolláros csökkenés után mondjuk már csak 49 ezerszeres ez a növekedés, vicc kategória. Ne foglalkozz ilyennel. A technológia használható, a bitcoin használható. Aki spekulál, az a veszteséget kockáztatja. Nem a bitcoin miatt, hanem a tõzsde miatt.

Fészin védeni a bitcoint meg értelmetlen. Akit az értelmi képessége arra limitál, hogy a nemzetállami bevezetés után is piramisjátékozza a bitcoint, az úgysem érti az emberi beszédet.

Egy érdekes cikk, ajánlom elolvasásra:
https://bitcoinmagazine.com/culture/...re-the-remnant

Nem mondom, hogy mindenben egyetértek, de határozottan elgondolkodtató.

Amúgy amennyi idõt te a közösségi médiában szócséplésre fordítasz, az angoltudásod birtokában, már rég jól kereshetnél neten keresztül végezhetõ munkákkal, ha rendesen használnád az idõd.