Oldala 10 of 13 ElsõElsõ ... 89101112 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 122

Topic: https://login.aliexpress.com

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nem kell hogy hagyd a dolgot. Ha elveszett, akkor jelented hogy elveszett és visszakapod a pénzt. Mikor az elsõ rendelésem (a két kés amirõl írtam) elveszett, addig jártam a nyakukra míg vissza nem kaptam a pénzt. Érdekes módon azóta semmi nem veszett el és mindent kézhez kaptam, pedig rengeteg féle dolgot rendeltem.
    Persze jeleztem az eladóknak, hogy nem kaptam meg a terméket, nem válaszoltak. Legalábbis nem kaptam e-mailben értesítést. Majd szólok az alinak is, bár nem nagyon foglalkoztat az ügy, van most egy csomó más fontosabb problémám.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    A rendelések 30 nap helyett már 90 napig jönnek. Ráadásul a követõkód is katasztrofális. Ma pl. a követõkód kiírta hogy ki lett szállítva amit rendeltem. Persze, de egy Pennsylvania állam beli címre. Akkor most a kód rossz, vagy tényleg odavitték? Egy cuccot kihoztak 4 napja, de megnéztem és mára is kiírta annál hogy Észak Karolinába kivitték. Tehát kétszer jelölte meg a rendszer kiszállítottnak... Nagyon akadozik az egész, a nemzetközi rendelések is, de nálunk az országon belülivel is súlyos problémák vannak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Több csomagomnál is kiírta, és nem csak nekem. Százak panaszkodnak mindenfelé, a Redditen is, ugyanerrõl beszél mindenki, hogy rendelt, majd a csomagja meg lett jelölve kézbesítettnek több száz, vagy több ezer kilométerre tõlük, más államokban. Valami nagyon súlyos probléma van, vagy az Alin, vagy a kézbesítõk valamelyikénél. Tiszta ideg a sok vásárló, senki nem tudja hogy mi történik...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Nálam az utóbbi idõben sok változás nincs, inkább csak az hogy nagyon megfogyatkoztak az ingyen szállítások.
    Szállítási idõ változó, van ami elég hamar ideér, van ami nagyon soká.
    Egy esetben volt talán nyáron, hogy kézbesítettnek jelölt be egy rendelést, de másnap megkaptam.

Párom egy idõben rendelgetett wish-rõl, talán csak 8-10 rendelése volt összesen, de ott is becsúszott olyan hogy rendszer szerint kézbesítve.
    Postán érdeklõdtem és a csomagszámra azt mondták hogy valóban átvették (az ország másik felén).
    Csomag súlyát meg tudta mondani, abból tudni lehetett hogy nem a mi rendelésünk, így valószínû rossz csomagszámot kaptunk. (Egy óra volt a rendelés, a csomag meg 8kg körül volt)
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Eddig nekem sem volt problémám, ez valami új gond, ami az utóbbi 1 hétben jelentkezett sokaknál.

Egyetlen egy esetben volt gond, amikor legelõször rendeltem Aliról 2 kést, azok nem érkeztek meg. Viszont azóta vagy 150 dolgot rendeltem különbözõ eladóktól és nem igazán volt probléma a rendelésekkel és kiszállításokkal. Most viszont valami súlyos hiba van a rendszerben. A gond, hogy hiába van a rengeteg panaszos, az Ali nem válaszol senkinek. A másik gond, hogy panaszt sem lehet benyújtani, hiszen azt írja a rendszer hogy "kézbesítve", és a rendszer azt már nem érti hogy ugyan azt írja ki, de sem a város, sem az állam nem stimmel.

Csak reménykedni lehet abban hogy végül minden megérkezik majd...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kezd nagyon idegesítõ lenni az Ali...

A cuccok árai megugrottak. A postaköltség is. Most már mindenféle forgalmi adót is beszednek.

És ez persze még nem minden, hanem egyszerûen megbízhatatlanokká is váltak.

Rendeltem 900 felvarrót egy helyrõl, zsák pénzért. Úgy vettem meg, hogy ígértek mellé +50 darabot. Marhára nem küldték el, hanem csak mondták hogy "majd a legközelebbivel küldjük". Hát, kösz. Évek fognak eltelni mire én eladom azt amit megvettem...

A mostani még irritálóbb. Vettem 100 kitûzõt, 36 darab hulladék. Eladhatatlan minõség. Szóltam nekik elküldtem a problémáról a fényképet, mondták hogy semmi gond, a legközelebbi rendelésnél küldenek egy rakás másikat. Ja... Az egyik hogy nem válaszolnak az üzenetekre, csak robotüzenetek jönnek. A másik hogy rendeltem volna most tõlük 100 másikat, erre nem lehet mert nem mûködik, azt írja hogy nincs raktáron, holott ott van, be tudom tenni a kosárba, a boltjuk kiírja hogy 350 darab van nekik, de nem tudom fizetni a 100-at amit megvennék. Elég sok pénzrõl van szó, nekik nem kell a dohány? Mi a bajuk? Mi történik? Vevõ vagyok aki már sokat költött náluk, akkor miért nem válaszolnak?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ja, még egy.

Eladtak nekem egy rakás felvarrót, amirõl kiderült hogy másolásvédett. Tehát nem lehet Interneten árulni. Mondtam nekik, nem fizették vissza az árát, még részlegesen sem, majd hazudoztak, mellébeszéltek, kikapcsolták a boltjukat és magyaráztak hogy én egy másik boltból rendeljek, de hogy minek arra nem volt magyarázat. Most meg vissza van kapcsolva a boltjuk és ugyanúgy árulják tovább azt kisboltosoknak amirõl tudják hogy nem eladható az Interneten, mert a dizájn tulajdonosa leveteti. Ez mégis mi? Amilyen jó volt üzleteket kötni régen, meg vásárolgatni, most annyira sok probléma van van az Alival. De még a saját beszállítómnak is panaszkodhatok, mert õk is emelgetik az árakat, de közben a minõség meg nem javul hanem romlik. :-/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A bolt baxott visszaírni. Rendeltem másikból (ami lehet hogy szintén az övék), aminek szintén írtam, de õk sem válaszoltak. Az volt odaírva hogy "FREE SHIPPING USA". Erre $17 -t levontak. Kérdeztem õket, semmi válasz.

Kérdések a termékrõl, stb. Egy büdös szót sem írtak vissza.

A másiknak is ugattam, vagy 20x írtam nekik, mondtam hogy 100 dolláros rendelésrõl van szó, de nem érdekelte õket. Meg hogy megígérték hogy kicserélik a múltkori rendelésben a hibás termékeket. (õk írták annak idején), de arra sem írtak semmit.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Off

Jól tudom, hogy most már nem éri meg az Alli, eBay, stb. mióta I. Orbán belesz.rt az üzletbe?
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 424
    Given: 752

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Off

Jól tudom, hogy most már nem éri meg az Alli, eBay, stb. mióta I. Orbán belesz.rt az üzletbe?
    Épp gondoltam rá, hogy majd megírom. Egy kisebb csomagot rendeltem Indiából az ebayen 6 ezer forintért. Abban már benne volt a 4,38 dollár sales tax (kb. 1300 Ft), a szállítás pedig ingyenes volt. Erre itthon még a futárnak ki kellett fizetni majdnem 3 ezret a vámért.

Meg várok egy 19,38 GBP-s ebay rendelést Kínából, ahol szintén ingyenes a szállítás, és 4,12 GBP a sales tax (az már benne van a 19,38-ban). Kíváncsi vagyok, mennyit kell majd fizetni a futárnak.
    Last edited by P. Dude; 10-05-2021 at 09:31 AM.