0

Sajnos ez már rég nem az érvek vagy a kommunikáció szintjén zajlik. Mennek elõre, ameddig tudnak. Tavaly tavasszal onnan indultunk, hogy a hivatalos kormányzati és WHO tájékoztatás az volt, hogy egyáltalán nem indokolt maszkot viselni, csak a tünetekkel rendelkezõknek. És az volt a hivatalos kormányzati kommunikáció, hogy "65 év alatt nyugodtan összevissza fertõzhetnénk egymást" (szöveghû sajtótájos idézet Gulyás Gergelytõl).
Láthatóan minimum 2023-ig eltökéltek a jogkorlátozások fenntartásában/fokozásában. Minden jel erre mutat: az 1 év fizetetlen, utána 2023-ban a munkáltatói felmondás lehetõsége. Vagy éppen a mai fideszindex cikk arról, hogy "a virológus szerint nem látni a fényt az alagút végén". Mondják ezt 2 év szindémia után, az állítólagos negyedik hullám alatt, amikorra a tudománynak már úgy kell ismernie a covidot, mint a saját tenyerét. Pláne, hogy 1 év alatt már emberen alkalmazott oltást fejlesztett ki ellene, méghozzá új technológiákat is alkalmazva. Ahhoz 1 év kellett a tudósoknak (2019. decembertõl), most pedig már 2 év telt el a covid megjelenése óta.
Szóval az egész egy duma, és a jogtiprás folytatásában eltökéltek, errõl most már senkinek ne legyenek kétségei. Aztán úgy tûnik, hogy 2024 körül még durvább csinnadratta jöhet, háború vagy ki tudja. Úgyhogy most különösen fontos a prepperkedés.
Ha valakinek még kétségei lennének, hogy berántották a fospropellert, a két vezetõ cím az Indexen:
"Ismét elnapolhatják a halasztható mûtéteket. Akkora a teher az egészségügyön."
"Koronavírus: kezdhetünk félni a szarvasoktól. Van, ahol 80 százalékuk már koronavírus-fertõzött."
További címlapos anyagaik:
"A halálos áldozatok és a kórházban ápoltak száma is nõtt. Több mint 450 betegnek olyan súlyos az állapota, hogy lélegeztetõgépen vannak."
"A Covid mellé kitört a madárinfluenza-járvány is"
Esti vezetõ cikk az Index címlapján:
Zacher Gábor szerint további korlátozásokra van szükség. Olyan nehéz lóval kártyázni, mint azokat meggyõzni az oltásról, akiket a szakmai érvek se érdekelnek – mondja a fõorvos.
És Zacher most fején találta a szöget: 1 éve oltják az embereket, de nem hallunk szakmai érveket az oltás szükségessége mellett. Se Zachertõl, se a politikusoktól. Se a netes fórumokon az oltást támogatóktól. Tudom megint az lesz, hogy régi hozzászólásokat hozok fel, de példaként mondom, hogy itt is pont azoktól nem olvastam szakmai érveket, akik leírták magukról, hogy egészségügyi végzettségük/ismereteik vannak. Ezt különösebb rosszallás nélkül mondom (max. bosszankodom miatta kicsit), egyszerû megállapításként. A "zárjuk börtönbe az oltatlanokat gondatlan emberölésért", az nem eü-szakmai érv. (Jogilag pedig - szerintem - nem stimmel.) A "patológus haverom mondta, hogy nem kell vitatkozni, mert az oltatlanok úgyis a boncasztalán kötnek ki", az nem szakmai érv, hanem szakmai gõg és arrogancia. "A vírus topic komolytalan ezért nem írok oda", a "most mondta a tévé, hogy Indiában katasztrófa van és az lesz itt is", ezek sem szakmai érvek.
Mostanában látjuk, hogy az oltást támogató vezetõ kormányoldali politikusok sorra kapják el 2-3 böketés után a covidot, akár kórházba is kerülnek. Az nagyon nem szakmai érv, hogy "hááát, oltás nélkül biztos rosszabbul lettem volna". Az egy szubjektív magánvélemény, amit nem alapoz semmire, csak úgy ezt gondolja és kész. Plusz logikailag téves, hiszen eleve azért kapta el a covidot, mert az oltás nem védte vagy alig védte. Az sem szakmai érv, hogy "kizárólag az oltás véd". Ez egy fullra lebutított politikai szlogen. És butaság, mert 2 éve itt van a covid, a tudomány tökéletesen feltérképezte, és mára átfogó tanulmányok igazolják, hogy véd a D-vitamin, véd a testedzés, a C-vitamin, a cink, vannak nagyon ígéretes gyógyszerek, stb. Még csak azt sem mondhatja senki, hogy az oltás véd a legjobban, hiszen sorra kapják el a covidot többszörösen beoltott emberek.
Én nyitott szoktam lenni a hozzáértõk szakmai érveire, de az elmúlt 1 év oltakozása alatt nem nagyon hallottam ilyeneket. Az EU illetékes szerve, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az Unióban jelenleg engedélyezett vakcinák mindegyikére csak feltételes forgalomba hozatali engedélyt bocsátott ki. A biztonságosságra és hatékonyságra vonatkozó kötelezõ vizsgálatok mindegyik oltóanyag esetében folyamatban vannak:
BioNTech: 2023. decemberig. (a linken a 40-41. o.)
Janssen: 2023. december 31-ig. (19. o.)
Moderna: 2022. decemberig. (17. o.)
AstraZeneca: 2022. május 31-ig, ill. 2024. március 31-ig. (18. o.)
Ilyenekkel lehetne kezdeni a szakmai beszélgetést.
Ha már szakmai érvek, kötelezõ összefoglaló az elmúlt 2 évrõl, plusz egy "mellékes" hír a Pfizerrõl:
Az oltások után: és mi mégis maszkot hordunk!? Leleplezték a Pfizer klinikai tesztjét
Amúgy hallottatok errõl bármelyik magyar(országi) médiumban?
Meg az is jó, amit épp a minap írtam a Qrucon is: Afrikában továbbra sincs se covid, se oltás. Soha nem is volt.
Last edited by P. Dude; 11-10-2021 at 06:59 AM.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Jól átgondolt írás, nem tudnám cáfolni egyetlen állítását sem.
Afrika? Érdekes kérdés. Régóta mondom, hogy ott aztán sem oltás, sem távolságtartás, sem a legelemibb higiénia. Semmi!
Ha a halálos mindmeghalunk járvány igaz lenne, ha a "járványügyi" intézkedéseknek bármi értelme lenne, akkor olyan hegyekben állnának Afrika szerte a hullák, hogy helikopter kellene átrepülni rajtuk. És még sincsenek. Hogy honnan tudom, hogy nincsenek? Ha lennének, a legszegényebb hírcsatorna is saját drónt röptetne a hullahegyek körül, ráadásul állami támogatással, és mutogatná. De semmi.
Tehát, vírus van. megbetegedések is vannak, sõt halálesetek is. De a járvány csak a rettegéspropagandisták fejében és az emberekre zúdított álhírekben létezik.
Próbálkoztak más ezzel, csak akkor nem jött be...
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Igen, pont eszembe jutott, hogy régebben írtad is ide Afrikát. Én meg anno az Indexrõl linkeltem be egy jó cikket arról, hogy ott röhögnek a covidon. Teljesen igazad van: ahogy Indiával eljátszották, hogy lefényképezték az év 365 napjában a covidtól teljesen függetlenül is ott lévõ betegeket/halottakat az utcán, úgy ha Afrikában akár egyetlen holttestet lencsevégre tudtak volna kapni az elmúlt 2 évben, minden sajtóhiéna ott tolongana. (Az is jó, ahogy a kilonem100 poszt leírja, hogy esténként a pánikkeltõ médiamunkások - gondolom Index, Telex stb. - ott buliznak maszk nélkül a pesti romkocsmákban.)
Közben az Alkotmánybíróság még mindig nem döntött az egészségügyben dolgozók kötelezõ oltásáról. Mindjárt eltelik negyedév a nyári ítélkezési szünet vége óta. Az eü-ben rég bökette magát mindenki, vagy kirúgták/felmonodott. Meddig akar még koslatni az AB a beadványon?
Thumbs Up |
Pont addig, még idejétmúlttá válik az egész.
Tudják, hogy szorít a cipõ, de nem mernek állást foglalni. Mert ugye a törvény az törvény, de a rezsimmel sem mernek szembe menni...
Thumbs Up |
Received: 933 Given: 971 |
Ezt megnéztem. Dúró mond néhány tényt, erre nekimegy a házelnök, nekimegy a fideszes, nekimegy a DK-s, épp csak egyik sem cáfol meg semmit abból amit Dúró mondott.
A házelnök magyaráz hogy ez minõsíthetetlen, meg felháborító, de hogy micsoda azt nem mondja. A fideszes hápog és hõzöng, hogy ez borzasztó hogy Dúró miket mond, de õs sem tudott rá semmi értelmeset mondani. Aztán beszállt a DK-s, leszélsõjobbosozta a Fideszt és a Mi Hazánkat is, majd elõadott egy oltásfasiszta szöveget, mert ugye az átlagember az hülye, meg ne is legyen joga döntést hozni, hanem majd az államhatalom mondja meg azt hogy mi a jó neki és ezt ne kérdõjelezze meg se az átlagember, se Dúró Dóra, se más.
Videó:
https://www.facebook.com/10625274846...1260382826150/
![]()
![]()
Ezen mondjuk fel is húztam magam, pedig általában ezeket már fel se veszem, de a Fidesz-DK szövetség pofátlansága az itt már túllépett egy határt.
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Thumbs Up |
Pont mint a boszorkányégetés.
Érdemi bizonyíték nincs, de másutt is csinálják, úgyhogy biztos igaz lehet.
Hinni kell, mert különben...