0

A poszt után van még egy szöveg. Lehet én nem vettem észre, vagy késõbbi frissítés:
DISCLAIMER: Az oltás nem mûködik, Magyarország mûködik. Szól a módosított kormányzati szlogen.
Ez kivételesen nem a kormányzati járványkezelés kritikája most. Volna mit. De a poszt nem arról szól véletlenül sem, hogy kisírjon még több korlátozást. Nem õrültünk meg. Minden szempontból az a legelõnyösebb, ha a nem sérülékeny népesség minél hamarabb szerez természetes védettséget. Néha még a magyar szakértõk is kikotyognak ilyesmiket. Ideje volna hozzászokni a gondolathoz.
Ez látszik a svéd adatokon. Svédország emellett a puszta számok mellett abban is az élen járt, hogy az idõs, sérülékeny népességet oltotta be elsõsorban és nagyobb arányban. Nálunk leginkább sajnos ez a korcsoport, pont, aki leginkább rászorul vonakodik beoltatni magát. Én nem szállok velük vitába. Azokkal sem, akik azt hiszik az oltások tényleg megoldást hoztak, mert hát mindenki látja, hogy semmi sem változott. Tehát mirõl beszélünk a vakhiten túl? Miben más ez a vakhit, mint a csipektõl való rettegés?
Az oltások nem igazán mûködnek sajnos. Ez ténykérdés. Messze nem olyan hatásossággal, mint az a reklámban vagy az annak megfelelõ híradásokban szerepel. Ez nem jó. De a tényekért ne engem tessék szidni.
Az viszont kifejezetten jó, hogy az ország mûködik. Még ha a tömegközlekedésen már újra kötelezõ is a maszkviselés. Kibírjuk. Noha még a maszkpárti fõpolgármester is azt mondta nem a BKV a fertõzések gócpontja. Õszintén én nem tudom, de valóban a hosszú idõn át egy helyen tartózkodás sokkal inkább a munkahelyre igaz. Ellenben a BKV-n kötelezõ a maszk, noha lehet inkább kesztyûre lenne szükség. Vagy arra is. Nem boncolgatom, mert mint mondtam: a kórokozóktól nem lehet elzárkózni, sõt veszélyes elzárkózni.
Az immunrendszerünk akkor mûködik jól, ha folyamatosan triggerelve van. Ha nincs, elsorvad és könnyen betegedünk le jobban. Ezzel magyarázták legalábbis évekkel korábban, hogy miért a BKV-zõk pont az egészségesebbek. Persze szerintem azért is õk, mert õk a fiatalabb, aktív korosztály. De tényleg ne menjünk bele. Ahogy nyilván az oltást felvevõk között is több a képzett, egészségére amúgy is többet fordító ember. (Egyébként oltatlannak minõsül az is, aki az immunitás "hivatalos" megszerzése elõtt vagy után betegszik le, noha oltott. Szóval bonyolult még ez is, mint minden statisztika.)
Ezért nagyjából az a kérdés, hogy milyen az oltatlanok aránya a betegek vagy elhunytak között már irreleváns, mert egy 95%-os hatásosságtól azért azt vártuk, hogy látványosan csökkenti a súlyos megbetegedések arányát és a halálozást. De fentebb láttuk, hogy nincs így sajnis. Sem nálunk sem a világban és errõl nem a kormány tehet kivételesen. Hiszen nem a kormány a vakcinagyártó és az elérhetõ összes vakcina szinte hozzáférhetõ az országban, ami kivételesen tényleg egy nagyon jó pont.
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Lassan azért kezdik bevallani hogy nem állítja meg a járványt az oltás: Koronavírus: rosszabb a helyzet az infektológus szerint, mint amit korábban feltételezett
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
"Már akkor is mikor az oltás kezdeti fázisában voltunk mindig elmondtam azt hogy a járvány terjedésének lehetõsége az oltatlanok számán múlik én nem a beoltottakén hiszen közöttük tud terjedni a járvány. Hát most sajnos az idõ nem ezt igazolta hanem azt hogy az oltottak között is tud terjedni a járvány. Tehát rosszabb a helyzet mint én feltételeztem. Az oltás megakadályozza a súlyossá válást, az esetek elsöprõ többségében, de ugyanakkor nem akadályozza meg azt hogy aki oltott az megfertõzõdjön és tovább is adja a fertõzést. Éppen ezért sajnos önmagában az oltás - de ezt már nagyon régóta mondja mindenki - nem fogja a járványt leállítani és ez szakemberek szerint az egész világon igaz."
Jahh, igen, ezek szerint nem csak az oltás nélküliek "tömeggyilkosok"...
Thumbs Up |
Párom melóhelyén is, egy oltott koronás lett. Egy oltott és egy oltás nélküli dolgozik mellette, az elõbbi maradhatott, az utóbbit hazaküldték karanténba.
Valahogy nem találom a logikát benne (mint sok mindenben)![]()
Most az a szakasz van, hogy teljesen véletlenszerûen kapják el a covidot beoltott és be nem oltott emberek. Egyelõre az a narratíva, hogy gépiesen hajtogatni kell, hogy "oltás nélkül biztos rosszabbul lett volna". Nem tudsz velük mit kezdeni, ez az aktuális jelszó. Az emberek egymástól meg a médiából ezt a mondatot hallják, és ismételgetik mint egy robot.
Közben egyre többen szállnak ki a színjátékból. A kilonem100 blog liberális szerzõje hosszabb kihagyás után a tegnapi poszttal visszatért a témához, és talán még sosem fogalmazott ilyen határozottan és "radikálisan":
"Tehát hazudnak, átvernek és azon kívül, hogy elveszik a pénzünket, ellehetetlenítik az életünket, tönkreteszik a gyerekeink jövõjét, még azt is elvárják, hogy ettõl boldogok legyünk, tapsoljunk nekik, kitüntessük õket, vakon kövessük bármit mondanak éppen. Miközben a legvalószínûbb, hogy még a vírust is ugyanaz a Big Pharma szabadította ránk egyik laborjából. Ez tényleg igazi XXI. századi krimi, thriller, kémregény, disztópia. Mi meg mind kabaréba illõ balekok vagyunk.
Soha semmi nem igaz, amit írnak. Sem a járvány súlyossága. Sem a propaganda által éppen kínált megoldás."
Bogár László az MHM-nél tart elõadást, mert hirtelen kínos lett a Fidesznek, hogy nem áll be a covid vallás dogmái mögé, és kicenzúrázták a hírtévérõl. Vagy itt van ez a nyilatkozat is, amit belinkeltél Pusztai Erzsébet infektológustól.
Most van az, hogy akikben még pislákol némi becsület és jó érzés, azok kezdenek óvatosan megszólalni. A többi vagy lapít mint szar a fûben (mert tudja, hogy zsarolható, pénzeket tett el a korábbi nyilatkozataiért, pozícióba juttatták stb.).Vagy minden mindegy alapon még rádob egy lapáttal, mint pl. az a büdös véglény Zacher, aki már a rendõrség bevonásával fenyegetõzik, és a nyilvánosság elõtt alázza/sértegeti, tekinti valamiféle alacsonyabb rendû lénynek azokat, akik nem kérték az önkéntes oltást. Érzi, hogy a hazugságspirálnak most már vereség lesz a vége, ebbõl õ már nem fog kijönni jól - ezért kétségbeesett gyûlölettel folytatja, és még fokozza is.
Thumbs Up |
Received: 933 Given: 971 |
"Két oltás után, kórházból bíztatott mindenkit a vakcinák felvételére Kósa Lajos" (Magyar Jelen)
![]()
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Felvetõdik a kérdés, hogy szándékosan provokálják-e az embereket. Minden országgyûlési dolgozónak kötelezõvé tették az oltást, épp csak a képviselõknek nem. Bár jogos, mert õk úgysem dolgoznak...
A képviselõkre nem vonatkozik az Országgyûlésben elrendelt kötelezõ oltás
Közben Müller Cecília Brüsszelbõl üzent:
"...aki több mint négy hónappal ezelõtt vette fel a koronavírus elleni vakcinát, az most oltassa be magát a harmadikkal is jelentette ki Müller Cecília országos tisztifõorvos Brüsszelben szerdán. (...) Közölte azt is, hogy a koronavírus jellemzõje a gyors mutáció, ezért mára az emberiség egy szinte egy teljes új természetû vírussal áll szemben. Ennél a vírusnál nem zárható ki annak az esélye sem, hogy bizonyos ideig akár fél évente ismétlõ oltásra lehet szükség – emelte ki."
Valaki hozzá tud még tenni valamit ehhez a kabaréhoz...?
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ma: (6.000.000 kísérleti oltás után) Meghalt 132, többségében idõs, krónikus beteg, és újabb 8394 koronavírus-fertõzöttet találtak Magyarországon
Egy éve: (0 kísérleti oltás után): Meghalt 55, többségében idõs, krónikus beteg, és újabb 5162 koronavírus-fertõzöttet találtak Magyarországon
Az oltások mûködnek...
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
"Gulyás Gergely szerint lehet, hogy kell majd negyedik oltás, de ezt még nem lehet kijelenteni."
"Ötödik hullám esetén már az lesz érdemben védett, aki a harmadik oltást is megkapta."
"Gulyás Gergely a járványügyi intézkedések további szigorításáról elmondta, természetesen születhetnek még."