Oldala 210 of 220 ElsõElsõ ... 110160200208209210211212 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,091 to 2,100 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 425
    Given: 752

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Ahogy elnézem önvédelmi eszköznek sem utolsó
    Ez eszembe se jutott! Pedig hát milyen igaz. Többfunkciós!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Örülök, hogy egy ideje gyûjtögettem a pénzt a biciklire, mert így most meg tudtam venni egyszerre elég sok dolgot, amit szerettem volna. Ez azzal jár, hogy a bringára önrész mellett fel kell majd vennem némi hitelt (beépített Cetelem áruhitel van hozzá), de ez van. Forint alapú, fix törlesztõvel, és csak 250 körül veszek fel. Azt elvileg akár a mostani minimálbérbõl is kényelmesen tudom még elõtörleszteni is az általános kiadásaim mellett. (Nem vettem még fel, várom a bringáról a jelzést, addig meg még tudok újra gyûjtögetni.)
    Nem akarom elkiabálni, de tegnap nézegettem, és van a biciklis oldalon egy 0 % THM variáció is. Ugyanaz a beépített Cetelem áruhitel, csak nem szerepel a webshopban, hanem külön kell telefonálni érte a bicósoknak. Ha jól értem, akkor 10 hónap futamidõvel 0 % a THM. (500 ezer forint felett minimum a vételár 20 %-át kell önrészként vállalni, de annál amúgy is többet vállaltam volna.) Ahogy számolgattam, még a jelenlegi minimálbér mellett is tudnám fizetni, és 10 hónap alatt kész is lenne. Az jól hangzik, mert 10 hónap még viszonylag belátható idõ, és igazából most megvettem szinte mindent, amit szerettem volna.

Amúgy nem vennék fel hitelt, de úgy döntöttem, hogy a bringára mindenképpen megéri. Ahogy olvasgatok a témában, horror van bicikli téren. Szóval ha tavaly nem rendeltem volna elõ, akkor megtippelni sem lehet, hogy mikorra és mennyiért juthatnék hozzá a jövõben.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Lassan vége a nyárnak. Ha csak õszre, vagy télire kapod meg a biciklit, akkor az úgy nem túl jó. Velem is azt csinálták a zöld robogómmal, összekeverték a rendelést, visszavették, utána küldték azt amit kellett, de közben elment az egész nyár, és abban az évben nem tudtam kihasználni az új robogót.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Annyit mondott nekik a kapcsolattartó, hogy nyáron kiszállít mindent a Kona. Ha mégis õsz vagy tél lenne, az nekem annyiból lenne jobb, hogy addig újra tudnék pénzt félretenni, és akkor kevesebb hitelt kellene fölvennem. Használni mindenképp használnám akkor is, mert egész évben biciklivel járok dolgozni, meg mindenhova, ahova éppen megyek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fatbike sárvédõ szett.

IMG_20210709_130540.jpg

IMG_20210709_130617.jpg

És most már megvan minden kötelezõ tartozék is:

IMG_20210709_131933.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Vettem egy ilyet mint a cikkben, szinte makulátlan! Viktorinox!!, a fûrészrõl hiányzik a reszelõ, tehát régebbi darab. Military-shop.hu -ról.

Amit a cikk alatt a kommentekbe írnak, hogy Marcaliba van/volt, hát ott eccer néztem régen, ecsém olyan lelakott darabok voltak akkor ott, nem volt szívem megvenni!

Amit küldtek az télleg szinte bolti! Csak tisztítani kellett és élezni, olajozni. Jó, a markolat panel egy picit repedt de azt két nap tapi után vettem csak észre. Ezt a példányt alig használták.

Rendelés leadás után felhív a bolt pontosítás céljából, mert ömlesztve kapják a kis vasakat. Nekem szerencsém volt.
    Akit érdekel hajrá, mert nem gyártják már és a külsõ készlet is véges.

Ezennel teljes a készlet! Rég vágytam már egy ilyenre. Kis Farmer Allox mellé-amit nagyon jó késnek tartok- lett egy ilyen is.

Penge kellõen hosszú, könnyû kis kés nagyon! A Mora 860MG-vel jól mutatnak együtt, remek ultrakönnyû túra szett a kettõ!

És végül a késrõl egy remek cikk:

https://kesportal.hu/2010/11/09/gak-...egetett-rokon/

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Vettem egy ilyet mint a cikkben, szinte makulátlan! Viktorinox!!, a fûrészrõl hiányzik a reszelõ, tehát régebbi darab. Military-shop.hu -ról.

Amit a cikk alatt a kommentekbe írnak, hogy Marcaliba van/volt, hát ott eccer néztem régen, ecsém olyan lelakott darabok voltak akkor ott, nem volt szívem megvenni!

Amit küldtek az télleg szinte bolti! Csak tisztítani kellett és élezni, olajozni. Jó, a markolat panel egy picit repedt de azt két nap tapi után vettem csak észre. Ezt a példányt alig használták.

Rendelés leadás után felhív a bolt pontosítás céljából, mert ömlesztve kapják a kis vasakat. Nekem szerencsém volt.
    Akit érdekel hajrá, mert nem gyártják már és a külsõ készlet is véges.

Ezennel teljes a készlet! Rég vágytam már egy ilyenre. Kis Farmer Allox mellé-amit nagyon jó késnek tartok- lett egy ilyen is.

Penge kellõen hosszú, könnyû kis kés nagyon! A Mora 860MG-vel jól mutatnak együtt, remek ultrakönnyû túra szett a kettõ!

És végül a késrõl egy remek cikk:

https://kesportal.hu/2010/11/09/gak-...egetett-rokon/
    Kés ügyben rendszeresen nézem az oldalakat.
    Párat sikerült kifogni igen jó akciók keretein belül, pl. Cs. Working man, Cs Bushman, vagy vic. Forester grip...
    Modellváltás volt, így féláron meg lehetett venni õket újonnan
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Decemberi nagybevásárlás a cicának.

13 kiló alom (negyedévre elég)

6 kiló alus eledel (3 féle hús), közel 2 hónapra elegendő

5 kiló száraz eledel (az alus mellett több mint 8 hónapig elég)

fél kiló cicafüves falat (a legnagyobb kiszerelést vettem)

1 macskagyökér spray

2 macskamenta spray

egy új játék (ajándék pontokból)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Mi bajban vagyunk, mert rendelnék a Walmart-ból zsákos macskatápot, de nincs házhoz szállítás. Van egy nagy zsákkal, meg egy kicsivel, de 4 macska sokat eszik, nem tudom hogy elég lesz-e nekik Májusig. Remélhetőleg. De utána majd motorral kell szállítanom a 25 kilós zsákokat. Nem lesz egyszerű...

Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2021
    Lakhely
    Borsod-Abaúj-Zemplén megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 3

0 Not allowed!
    Én most erre ruháztam be:
    http://www.youtube.com/watch?v=ITYyhqyhmmE
    Nagyon kell vigyáznom magamra, mert belőlem csak egy van!
    Egyedül nem megy...