Oldala 5 of 5 ElsõElsõ ... 345
Eredmény 41 to 46 of 46

Topic: Boltok ahol NEM érdemes vásárolni

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nem kimondott bolt, de az arukereso.hu-val vigyázzatok. Ehhez a kamerához írtam véleményt, hogy rosszul hirdetik az arukereson mert a tulajdonságaiba HD kameraként írják le, de a leírásban már ott a valós SD HQ felbontása. Az lett az eredmény, hogy nem rakták ki a véleményem, de átírták a leírást is, hogy ott se szerepeljen valós adat. Írtam nekik még egyszer, hogy attól, hogy nem teszik ki a véleményem, még SDHQ kamera marad. Azóta se írták át.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szép kis bolt!

Itt is elõfordul, hogy nincs valami raktáron, de utol lehet érni a boltosokat, válaszolnak az emailekre és mindig bocsánatot kérnek amiért várni kell az árura.
    Még csütörtökön délelõtt rendeltem a zöld ponttól néhány dolgot. A visszaigazoló emailt megkaptam, de a postai értesítõt már nem. Írtam nekik, hogy ennyi idõ alatt feldolgozhatták volna a rendelésem. Még ha nincs raktáron ennyi idõ alatt azt is megírhatták volna de semmi... Írtam nekik hogy visszavonom a rendelést, még arra se válaszoltak.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    CBA. Húst és mélyhûtöttet ott sosem! Ja, és hogy a picsába lehet penészes egy jégkrém? Azóta töröm a fejemet rajta, de feladom. Jelesre kollokváltam mikrobiológiából, de nekem ez magas feladvány. (Igaz, a penészgombát nem vizsgáltam meg...alaposabban. Fene az érzékeny és finnyás gyomromba végülis.)

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Helyesbítek. Most COOP-nak hívják, de minden ugyanaz. Szerintem megvásárolják a más boltokban kidobni készült árut és eladják plusz 20-50 százalék rátartással. Ez az én vásárlói véleményem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    www.3bnetwork.hu
    Rádióhoz csatlakozókat akartam rendelni , meg egy pendrive-ot .
    Múlthét pénteken feladtam a rendelésem , gondoltam a legrosszabb esetben hétfõn jön a visszajelzõ mail . Szerda reggelig semmi válasz .... Szerda reggel ezért írtam egy mailt , hogy mi a helyzet a rendelésemmel ? Csütörtök délután jött a válasz , hogy így meg úgy , nincs raktáron , és a weboldal nem a raktárkészletet mutatja , meg hogy külsõ cégtõl rendelik , stb.....
    Kérdem én , hogy mi a f@szért csak a sápot akarja lehúzni sok webshop , úgy , hogy nincs raktárkészlete, de azért kiírja, hogy szállítás 1-2 munkanap ? Büdös köcsög banda...
    Ezek fojamán este megrendeltem a www.hqelektronika.hu oldalról a wevshop-ból , ami kellett , ahol másnap reggel át is tudtam venni a cuccom .

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 768
    Given: 827

0 Not allowed!
    Úúú...