Oldala 246 of 261 ElsõElsõ ... 146196236244245246247248256 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,451 to 2,460 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Megint néhány "ritka mellékhatás".

Új Zéland: - Egy 26 éves fiatalembert ölt meg a Pfizer. Az oltás után myocarditis-t (szívizom-probléma) kapott ami 2 hétre rá el is vitte.

A szakértők persze rögtön mondták hogy ez már csak ilyen, meg hát annyira nem vészes, és nem annyira veszélyes az oltás, kell, az, mindenki oltassa magát, több a haszna mint a veszélye, meg különben is más oltásoktól is kaphat az ember ilyet stb. (Gondolom minden oltástól meghalt ember családja megnyugszik ettől a szövegtől...)

Közben 3 másik esetet is vizsgálnak ami úgy tűnik hogy az oltásokhoz kapcsolódik. Az egyik egy 13 éves gyerek, aki December 8.-án halt meg.

https://www.msn.com/en-us/health/med...now/ar-AARZAZz

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 813

0 Not allowed!
    Mai hír, hogy Izraelben elkezdték beadni a negyedik oltást.

Erre mindenhol berántották a fospropellert. Az InfoRádió már hajnalban nyilatkoztatott egy MTA-tagot arról, hogy Magyarországon is 4 oltás "kell". Ugyanerről nyilatkozott gyorsan a német egészségügyi miniszter is. Az orosz egészségügyi miniszter pedig közölte, hogy félévente folyamatosan böketni kell.

Miért nem lepődöm meg... Mint azt Fauci novemberi nyilatkozatából tudjuk, Amerika számára is a "Pfizer-mintaállam", Izrael a "labor". Orbán Viktor pedig már márciusban megmondotta: a jeruzsálemi út leckéje a regisztrálás és az oltás.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha már emlékeztető-oltás... Nem lehet hogy az egyre gyengébb és kevesebbet érő? Már abból kiindulva hogy aki pl. drogos annak egyre nagyobb adag kell, mert a szervezete hozzászokik.

A német kormány most jelentette be hogy hamarosan indítják a következő lezárást.

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ez egy igen korrekt vita a témában:

Engem valahogy a baloldalon ülő két úriember nem győzött meg.

Amúgy a legutolsó szöveg az mi volt? Hogy a határon túliak oltása az egy túlélési stratégia lenne nekik kisebbségként. Miről beszél ez a jóember?
    Tanulságos video, jó hogy betetted. Gyakrabban lenne szükség ilyen véleményütköztetésekre. Ami az utolsó szöveget illeti, én úgy értettem, hogy akkor maradnak meg kisebbségként, azaz egyáltalán életben, ha oltatnak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igaz, de kizárólag csak azért említette, mert tudja hogy Dúró Dórát érdeklik a határon túliak.

Az a csoda hogy a Youtube nem törölte a videót, csak alátette a szokásos propaganda-linket.

Az ilyen vitákat valójában a köztévében kéne megrendezni, esetleg félévente, mivel lassan, de azért változik a helyzet. Az jelentené a valódi közszolgálati tájékoztatást. De persze az nem fog megtörténni, ahogy az ellenzék médiája és nagy sajtója sem fog ilyen vitát szervezni. Nem tömegtájékoztatnak, csak megmondják hogy miben kötelező hinni és hogy az a narratíva megkérdőjelezhetetlen és kész.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma, azaz december 23-án azért túlóráznak a tankerületek, mert az "oltatlan" pedagógusokat kell győzködniük, akik december 15-ig nem kérték az oltást, hogy december 30-ig gondolják meg magukat. Megérkeztünk az ötvenes évekbe...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A hírekbenben mondják hogy az Omicron fertőzés mivel jár:

- fejfájás
    - taknyos orr
    - torokfájás
    - gyengeség
    - tüsszögés

Te jó ég, hogy éljük ezt túl...

Komolyan, ezek csak átkeresztelték az enyhe náthát Omicronra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Utazási káoszt hozott az ünnep, több mint 4500 repülőjáratot töröltek

"Világszerte több mint 4500 járatot töröltek a légitársaságok december 24-én és 25-én a koronavírus-járvány miatt, rengeteg ember utazási terveit foszlatva szét ezzel – írja a Sky News."

Az emberek valahogy nem akarják megérteni 2 év után sem, hogy sajnos egyelőre más a világ, mint 2 évvel ezelőtt volt, és még évekig más is lesz. Oltottságtól, "védettségi igazolványtól" teljesen függetlenül korlátozzák a szabadságunkat, az emberi jogainkat, és továbbra is ezt tervezik. Tudom, hogy egyénileg mindenkinek megvan a maga magyarázata, hogy a covid-cirkusz közepén miért pont december 24-én és 25-én akar más országokba röpködni. De akkor sem tudom megérteni, hogy ennyi ember képtelen a gondolkodásra. Ezek a tömegek mind azt gondolták az elmúlt 2 év után, hogy december 24/25-én kisétálnak a reptérre, felülnek az első gépre, és csak úgy mennek, ahova éppen akarnak? Az én ismeretségi körömben is van, akinek a fia hazajött az ünnepre külföldről, de nem karácsony napján utazott, hanem normálisan, napokkal karácsony előtt megjött. De mondjuk az ismerősöm is közölte velem, hogy "ó, hát a fiam simán tud jönni, mert 3 oltása van". Mintha az emberek nagy része nem lett volna ezen a bolygón az elmúlt 2 évben... Most meg a médiában nyikognak és csodásítják magukat, hogy hát ők nem tudtak karácsony napján hazautazni....
    Last edited by P. Dude; 12-25-2021 at 12:58 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tehát az Omicron fertőző, de többnyire csak egy nátha erejével hat az emberekre.

Mi történik?

Most már összesen több mint 6000 repülőjáratot töröltek az Omicronra hivatkozva

https://www.cnn.com/2021/12/27/busin...vid/index.html

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Tehát az Omicron fertőző, de többnyire csak egy nátha erejével hat az emberekre.

Mi történik?

Most már összesen több mint 6000 repülőjáratot töröltek az Omicronra hivatkozva

https://www.cnn.com/2021/12/27/busin...vid/index.html

Szervezett destabilizálás.