Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 12 of 12

Topic: Atom RPG - orosz Fallout 2?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 904
    Given: 941

0 Not allowed!
    Végigjátszottam a Trudograd-ot (Nem Túrógrád, mint amit elõször írtam. )

A játék kötöttebb, nem lehet össze-vissza mászkálni egy nagy pályán, csak bizonyos vonalon lehet a térképen mozogni. Többnyire a városban, de van néhány városon kívüli hely is, 2 falu és egyéb látnivalók.

Az alapjáték történetének vége miatt szüksége van az ATOM szervezetnek egy bizonyos eszközre, úgyhogy azért küld a szervezet a városba hogy azt megtaláld. A városban vannak az átlagemberek, a város vezetõi és a rendõrség, miközben az Északiak és a kommunista forradalmárok el akarják foglalni a várost, meg persze a bûnözõk is akarnak egy szeletet a tortából.

A sztori lassan indul, kisebb küldetésekkel, harc szinte nincs is. Aztán ahogy egyre több küldetés van befejezve és telik az idõ, a harcok egyre többször elõfordulnak. Illetve a küldetések is vérfürdõbe torkollnak, fõleg ha a beszédkészség nincs feltolva.

Ezért is jobb az alap játékot is végigjátszani, mert nem csak a történet folyatásához kell, hanem az a karaktert a magas szintjével át lehet hozni a városi játékba.

Vannak vadállatok, szörnyek, bordélyház, rengeteg fegyver és lõszer, idõvel 2 társ is csatlakoz(hat) a kalandhoz, néha jól jönnek a fegyveres segítõk, meg elõfordul hogy van mondanivalójuk is és részük van bizonyos küldetésekben.

Irgalmatlan sok emberrel lehet beszélni a játékban, árusok, prostik, rendõrök, bûnözõk, átlag falusiak és városiak, szinte mindenkivel lehet néhány szót váltani.

A játékról azt írták hogy ez nem egy teljes játék, csak 1/3-játék. Szerintem inkább 2/3-ad, mert vagy 60 órát beletoltam. És persze mivel a rendõrök oldalán harcoltam, így ha végigjátszom másodszorra, akkor végigvihetem a forradalmárok küldetéseit is.

A játék filmes intróval indul, a végén animációs outro van, falloutosan elmondva hogy melyik szereplõvel mi történt, illetve mi lett a város sorsa.

Az események felpörögnek egy idõ után, a játék elején senki ne várjon annyira sok akciót. Az alap játék gyorsabban a lecsóba csapott, itt van egy kis üresjárat, lazább küldetésekkel. Utána viszont lehet molotovokat dobálni és RPK-74-essel szórni az ellenséget.

Bug nem igazán volt benne. Nagyon ritkán rángatóznak a lelõtt ellenfelek, de csak pár pillanatig. Illetve volt olyan hogy a legutolsó küldetésnél 2x lefagyott a játék. De szerintem azt javították, mert amikor legközelebb próbáltam, már nem volt gondja.

$10.99, ami szerintem egy korrekt árazás érte, talán várjatok Fekete péntekig, vagy karácsonyig és ha lesz Steam árengedmény gondolom még olcsóbban megkapjátok mindkét játékot, esetleg csomagban, együtt a kettõt.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 904
    Given: 941

0 Not allowed!
    Újra végigtoltam, ezúttal a kommunisták oldalán. A rendőrökén jobb volt, több okból is. A rendőrök kissé korruptak voltak a játékban, meg néhol a saját törvényeiket is megszegték, viszont a kommunisták oldalán sokszor kellett fenyegetni átlagembereket. Nem tudom melyik volt a legnagyobb harc, valószínűleg az amikor a kommunisták miatt a rendőrség csapat összevonást tartott az őrsön, én meg kinyírtam mindegyiket. Nem volt egyszerű. Ráadásul utána több átlag városlakó is barátságtalan lett velem.

Ráadásul a rendőrségnél dolgozva hozzá lehetett jutni nagyon jó fegyverekhez, míg a kommunisták oldalán eléggé szűken lehetett fegyvereket vásárolni. A legjobb fegyvert sehol nem találtam meg a játékban.

Érdekesség hogy a végén az outro videóban elmondták hogy a győztes kommunisták átvették a vezetést és szétosztották a vagyont, de nem sokkal később ők is korruptakká váltak mint az előző kormányzás.

Most frissítették, már lehet saját arcot feltölteni és úgy végigjátszani a játékot.