Oldala 252 of 261 ElsõElsõ ... 152202242250251252253254 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,511 to 2,520 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Hátha ez a fecske csinál nyarat!

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Hiába a magas antitest a negyedik oltás után – mégsem véd az omikron ellen

A COVID-19 vakcina negyedik oltása még a harmadik oltásnál is magasabb szintre emeli az antitesteket, de egy izraeli előzetes tanulmány szerint ez nem elegendő az omikron megelőzéséhez – írja a Reuters
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 813

0 Not allowed!
    De jó lenne ha itt is eltörölnék legalább a közszférás rendeletet. Akkor a magánszférás munkáltatók is visszavennének, és helyreállna a józan ész. A be nem oltott közszférásokat visszahívnák az fnsz-ről, ill. újra fel lehetne venni be ne nem oltottakat is. Jó lenne, ha az Alkotmánybíróság is rásegítene a dologra, mert eddig csak a cirkuszt támogató döntéseket hozott.

Egy ilyen izraeli hírt én is belinkeltem a minap. Egy ottani tudós állítja, hogy a negyedik oltás nem nagyon hat az omikron ellen. Ennek ellenére az izraeli miniszterelnök azt erőlteti, hogy a lakosság minél szélesebb köre adassa be. Persze ebből még kitalálhatják, hogy ha a negyedik gyenge az omikronhoz, akkor kell ötödik... A slusszpoén, hogy ma olvastam az Indexen, hogy az orvosok sem tudják megállapítani, hogy valakit az omikron vagy a delta fertőzött meg...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Az osztrák parlament alsóházában (Nationalrat) csütörtökön elfogadták azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében februártól kezdve kötelezővé válhat a koronavírus elleni oltás felvétele az országban.

A törvényhozók közül 137-en szavaztak igennel, miközben nemmel mindössze 33-an voksoltak.

(...)

Az alsóházi elfogadás után még a felsőháznak (Bundesrat) jóvá kell hagynia a törvényt, ez viszont csak február első napjaiban történhet majd meg."

(Index)

------

Közben: Sose tudjuk meg, miről váltott üzeneteket az Európai Bizottság elnöke a Pfizer vezérigazgatójával

------

Mindenhol más a helyzet, nehezen követhető. Miközben Írország is feloldja a korlátozásokat, Pesten az ELTE távoktatással kezdi a félévet, miközben már tavaly ősszel is majdnem 100 % volt az átoltottság az egyetemen...
    Last edited by P. Dude; 01-21-2022 at 10:49 AM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Kunhalmi Ágnes is oltott (3-szor!), most meg olyan rosszul van hogy kórházban fekszik. És a kórházból üzeni hogy mindenki más is oltassa be magát. (Mert hát ő is milyen jól járt vele.)

https://www.facebook.com/kunhalmiagn...99869681496279

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Kunhalmi Ágnes is oltott (3-szor!), most meg olyan rosszul van hogy kórházban fekszik. És a kórházból üzeni hogy mindenki más is oltassa be magát. (Mert hát ő is milyen jól járt vele.)

https://www.facebook.com/kunhalmiagn...99869681496279
    Úgy tudom, hogy ez eléggé tipikus. A harmadik oltás, és főleg az RNS valamiért sokaknál előhoz elég erős covid-szerű tüneteket. Aztán ha kórházba kerülnek emiatt, akkor ott elvileg nem is számolják őket háromszor oltottnak, mert nem telt el az oltás után a hivatalos védelmi idő. De nem tudom pontosan, már nem is tudom nyomon követni ezt a cirkuszt. Ha valaki az oltás utáni tünetektől odaverve, hirtelen legyengült immunrendszerrel bekerül a kórházba, akkor ott majdnem biztosan kimutatják nála a covidot. De nem azért mert azzal került be, hanem azért, mert a zárt kórházi légtérben nyilván ott van a vírus, plusz a magyar kórházak ugye nem a higiéniáról híresek. És akkor máris covid-betegként kezelik, pedig nem az. Egy kórházban más dolgokat is kimutatnának nála, csak azokra nem tesztelik. Anno amikor én kerültem kórházba legyengült állapotban, akkor ott azonnal kimutatták például a szalmonellát is, pedig nem azzal kerültem be. Mégsem szalmonellás betegként kezeltek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Elkapta a koronavírust Lech Walesa volt lengyel elnök, a Szolidaritás szakszervezet egykori vezetője - jelentette be maga az érintett pénteken a Facebook-oldalán. A 78 éves volt államfő három védőoltást is kapott, de ennek ellenére nagyon beteg lett a vírustól, elsősorban erős fejfájással küzd." (MTI)

Ilyenkor jelennek meg a hír alatt és elmondják hogy "túl régen kapta a harmadik oltást", vagy "a harmadik oltást 1 héttel a fertőződés előtt kapta és több idő kellett volna hogy hatásos legyen". Vagy az ász a pakliban: "Ha nem oltották volna be, most még rosszabbul lenne".

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez valami kegyetlen nagy munka volt, kb. 10 órát dolgoztam rajta...

Vírus-szakértők és tudósok hamis állításai (Ténykérdés #10)

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 55
    Given: 56

0 Not allowed!
    Köszönjük az összefoglalót.