Oldala 95 of 98 ElsõElsõ ... 45859394959697 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 941 to 950 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 813

0 Not allowed!
    Most én azon gondolkodom, hogy februárban több apró dolgot vegyek, vagy bevállaljak egy 12 literes LifeStraw Mission víztisztítót. Az 5 literes megint elfogyott, és ki tudja mikor lesz legközelebb. Mit gondoltok? Talán márciusig még nem lesz apokalipszis, a kisebb dolgokat a készletek töltéséhez meg tudnám venni akkor is.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Ha találsz valamit jó árban, akkor szerintem ne fogd vissza magad. Megint jön a 7%-os infláció, vagy még magasabb, ezt már jobb belekalkulálni a jövő beli vásárlásokba.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    TP-Link TAPO
    Ha jól emlékszem ki lehet a kamera infra fényét appból kapcsolni, de ezt csak ha be lenne üzemelve akkor lehetne megnézni. Jelen pillanatban azt sem tudom merre van elpakolva.
    Koszi, aztan leesett nekem is ))))
    az infravat majd megnezem mennyire verodik vissza az ablakrol, azt legfeljebb olyan egyszeruen leszigszallagozom )))

P.Dude
    mar eldontottem ezt a tapo kamerat fogom megvenni, szerintem a c110 tipusut, az pont jo lesz nekem itthonra. ha megvetem es beuzemeltem majd irok rola, de mindenkinek jok a velemenyei.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Laci, köszi! Szeretnék lassan én is rámenni a biztonságra, ezért gondolkodom most a kamerában is. Jó, hogy írtad.

TMIB, ezek a profi víztisztítók sajnos soha nem olcsók. Sajnálom is a pénzt, de ez talán jó beruházás. A vízzel is bármikor lehet probléma. A csapvizet jól meg lehetne szűrni, ha meg egyáltalán nem jönne víz a csapból akkor a kútvizet, vagy akár az esővizet. Összeírtam, hogy a készleteket mivel kellene feltölteni, az most egyik sem sürgős, és a nagy részüket meg tudnám venni egy hónap múlva. Ezért gondoltam most februárra ezt a nagyobb beruházást.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha rövidebb vízkimaradásra készülsz, én inkább 30 literes víztárolókat javaslok. 30 liter elég két embernek 10 napra, ha egyedül vagy, 20-ra. Veszel belőle néhányat és fél évre elég ivóvized van. Csak cserélgesd fél évente a vizet hogy ne poshadjon meg. Nem tudom mennyi a víztisztító készülék, de a kis konténerek valószínűleg olcsóbbak. Meg ott a másik helyzet is, hogy vizet tisztítsd, ahhoz is kell valamilyen tisztaságú víz, ha meg nincs, akkor ott vagy vele ahol a part szakad. Persze ez csak személyes vélemény, én csak azt mondom hogy nekünk beváltak a víztárolók és a hordók.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ha rövidebb vízkimaradásra készülsz, én inkább 30 literes víztárolókat javaslok. 30 liter elég két embernek 10 napra, ha egyedül vagy, 20-ra. Veszel belőle néhányat és fél évre elég ivóvized van. Csak cserélgesd fél évente a vizet hogy ne poshadjon meg. Nem tudom mennyi a víztisztító készülék, de a kis konténerek valószínűleg olcsóbbak. Meg ott a másik helyzet is, hogy vizet tisztítsd, ahhoz is kell valamilyen tisztaságú víz, ha meg nincs, akkor ott vagy vele ahol a part szakad. Persze ez csak személyes vélemény, én csak azt mondom hogy nekünk beváltak a víztárolók és a hordók.
    Valami 56 ezer Ft a 12 literes víztisztító. Dilemmázom rajta, mert most van kb. 60 ezrem, amit bármilyen prepper dologra/készletre költhetek. Ezzel a víztisztítóval elmenne az egész pénz, vagy akár kisebb dolgokkal feltöltögethetném a készleteket.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Nem tudom mennyi a víztisztító készülék, de a kis konténerek valószínűleg olcsóbbak.
    Szia,

A legolcsobb 20 l-es kannak 2000 Ft korul vannak (szerintem a 10 vagy 20 l-es kannak jobbak, mint az altalad javasolt 30 l-esek, mert 30 kg-ot nehezebb mozgatni, persze lehet, hogy nem a 30 kg a nehez, csak en vagyok gyenge :-)).

Bel

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Valami 56 ezer Ft a 12 literes víztisztító. Dilemmázom rajta, mert most van kb. 60 ezrem, amit bármilyen prepper dologra/készletre költhetek. Ezzel a víztisztítóval elmenne az egész pénz, vagy akár kisebb dolgokkal feltöltögethetném a készleteket.
    Ha vennél egy kisebb, pl. sawyer mini-t, az is elég sok vízre, ha előszűröd, pl. helikon tex véle szűrőzsákkal...
    Aztán maradna másra is pénz...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A székem széttört, kinyír a nyakam és a hátam, meg a derekam is. Vennem kéne egy újat.

Hiába nézek bármilyen gamer és irodai széket, mindnél vannak 1 csillagos értékelések arról hogy eltörnek, elromlik bennük a lég-pumpa vagy mi és leeresztenek a földig, eltörik a karfájuk, stb.

És mindegy hogy a 100 dolláros székeket nézem, a 300 dollárosokat vagy akár a még drágábbakat. Mindnél vannak 1 csillagkos értékelések és negatív kritikák a minőséget illetően.

Nem értem miért kell mindent alumíniumból meg műanyagból legyártani. Acélból miért nem lehet széket csinálni?

Kinek milyen széke van otthon? Ki milyen széket ajánlana?

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Valaki tudna olcsó forrást split klímára?
    Olvastam hogy szerbiából, romániából szoktak behozni, de nekem itthon kellene.
    Netes boltokban 100e körül már kapni, csak ahhoz telepítési nyilatkozat kell.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"