0
| Thumbs Up |
| Received: 88 Given: 35 |
Orbán valami ilyesmit mondott, vagy írt: Magyarország részese a közös uniós álláspontnak.
Ez szerintem nem azonos azzal, hogy mindenben azt csinálják amit az unió mond (eddig sem azt csinálták). Ez nekem inkább az unióval való takarózásnak tűnik. Általános bla-bla szöveg. Nyilván nem mehet szembe a NATO-val és az EU-val. Viszont ma délután láttam egy cikket az indexen, ami a Guardian-ra hivatkozva azt írta, hogy a szankciókat Magyarország még nem hagyta jóvá. Ez alapján írtam, hogy húzódozik. Ez a cikk már nincs fent az indexen.
| Thumbs Up |
| Received: 88 Given: 35 |
A topik témájához: ha kitörne valami komolyabb balhé, amiben egyelőre nem hiszek, akkor maradnék a seggemen. Mivel Magyarországnál sokkal fontosabb célpontok vannak tőlünk nyugatra, oda biztos nem menekülnék, a fővárosból viszont elhúznék, asszem. Ha az oroszok betörnének az országba, nem nyugatra, inkább délre menekülnék, Szerbiába.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 1 |
Szerintem is,ha a NATO katonai fellépést tervez Oroszország ellen,ki kell lépni.Nekünk két háború egy megszállás és egy forradalom épp elég volt száz év alatt.Semmi közünk Ukrajnához,ha balhé lesz a Kárpátaljai Magyarokat ki kell menekíteni(főképp a kényszer sorozásra gondolok)Amerika meg ha megint háborúzni akar, a maga fXXXXval verje a csalánt és menjen Alaszkán keresztül.A Németekre sem nagyon kellene hallgatni,az elmúlt száz évben már kétszer is volt hogy fantasztikus ötletük támadt,és mind a kétszer területet vesztettünk.Tény hogy ha háború itt nem is lesz,egy jó kis gazdasági válság még beüthet ha Putyin egy két csapot elzár.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 1 |
Talán arra megy ki az egész. A futószalagos lockdown globális erőltetésével mindenhol meggyengítették a gazdaságokat, most meg tovább rombolhatják. Mivel az elmúlt két év eseményei tudatos tervezettséget mutatnak, sajnos nem lehet tudni, hogy éppen mikor mi a cél, csak azt, hogy az alapvetően az emberiség ellen irányul.