Oldala 9 of 9 ElsõElsõ ... 789
Eredmény 81 to 85 of 85

Topic: Ti mit csinálnátok,ha kitörne a világháború vagy hazánk háborúba keveredne?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ha jól olvastam Orbán az első füttyszóra azonnal lefeküdt az EU-nak, hogy ők semmiben nem kérdőjelezik meg az EU-t és mindenben 100%-ig azt csinálják amit az EU mond.
    Orbán valami ilyesmit mondott, vagy írt: Magyarország részese a közös uniós álláspontnak.

Ez szerintem nem azonos azzal, hogy mindenben azt csinálják amit az unió mond (eddig sem azt csinálták). Ez nekem inkább az unióval való takarózásnak tűnik. Általános bla-bla szöveg. Nyilván nem mehet szembe a NATO-val és az EU-val. Viszont ma délután láttam egy cikket az indexen, ami a Guardian-ra hivatkozva azt írta, hogy a szankciókat Magyarország még nem hagyta jóvá. Ez alapján írtam, hogy húzódozik. Ez a cikk már nincs fent az indexen.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    A topik témájához: ha kitörne valami komolyabb balhé, amiben egyelőre nem hiszek, akkor maradnék a seggemen. Mivel Magyarországnál sokkal fontosabb célpontok vannak tőlünk nyugatra, oda biztos nem menekülnék, a fővárosból viszont elhúznék, asszem. Ha az oroszok betörnének az országba, nem nyugatra, inkább délre menekülnék, Szerbiába.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 1

0 Not allowed!
    Szerintem is,ha a NATO katonai fellépést tervez Oroszország ellen,ki kell lépni.Nekünk két háború egy megszállás és egy forradalom épp elég volt száz év alatt.Semmi közünk Ukrajnához,ha balhé lesz a Kárpátaljai Magyarokat ki kell menekíteni(főképp a kényszer sorozásra gondolok)Amerika meg ha megint háborúzni akar, a maga fXXXXval verje a csalánt és menjen Alaszkán keresztül.A Németekre sem nagyon kellene hallgatni,az elmúlt száz évben már kétszer is volt hogy fantasztikus ötletük támadt,és mind a kétszer területet vesztettünk.Tény hogy ha háború itt nem is lesz,egy jó kis gazdasági válság még beüthet ha Putyin egy két csapot elzár.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ged Hozzászólás megtekintése
    A topik témájához: ha kitörne valami komolyabb balhé, amiben egyelőre nem hiszek, akkor maradnék a seggemen. Mivel Magyarországnál sokkal fontosabb célpontok vannak tőlünk nyugatra, oda biztos nem menekülnék, a fővárosból viszont elhúznék, asszem. Ha az oroszok betörnének az országba, nem nyugatra, inkább délre menekülnék, Szerbiába.
    Szerintem menjünk Erdélybe ott tuti nem lesz háború.Amint az első Orosz katona eléri a román határt azok egyből átállnak

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 554
    Given: 1,038

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló maghar Hozzászólás megtekintése
    Tény hogy ha háború itt nem is lesz,egy jó kis gazdasági válság még beüthet ha Putyin egy két csapot elzár.
    Talán arra megy ki az egész. A futószalagos lockdown globális erőltetésével mindenhol meggyengítették a gazdaságokat, most meg tovább rombolhatják. Mivel az elmúlt két év eseményei tudatos tervezettséget mutatnak, sajnos nem lehet tudni, hogy éppen mikor mi a cél, csak azt, hogy az alapvetően az emberiség ellen irányul.